Mustafa ÖZKARA kullanıcısının son içeriği

1. Mustafa ÖZKARA

Casio SGW-200-1V Koşu Saati 100 TL

Saat özellikleri; Saat ayrıntılarının net olarak gözükmesi için yüksek boyutlu fotoğraf yükledim. Saatim gayet temizdir çok küçük kılcal çizikleri var o da çok dikkatli bakılmadığı sürece görülmüyor. Örneğin Adjust yazısının orada metal bölmede. Saati yaklaşık üç ay kullandım. Selamlar...
  2. Mustafa ÖZKARA

Baofeng UV-3R Mark 2 hediyesi ile birlikte 120 TL!

Ynt: Baofeng UV-3R Mark 2 hediyesi ile birlikte 120 TL! Satılmıştır.
  3. Mustafa ÖZKARA

Baofeng UV-3R Mark 2 hediyesi ile birlikte 120 TL!

Merhaba arkadaşlar Baofeng UV-3R cihazımı satmaktayım. Cihaz amatörlere veya amatör olacak arkadaşlara verilecektir. Cihazın sol kısımda bulunan radyo açma butonu minik yeğenimin gazabına uğradı. Zaten o buton radyoyu açmaya yarıyor. Tek sıkıntısı budur. Alttaki butonda problem yoktur...
  4. Mustafa ÖZKARA

"Salcano City Sport 21vs 18'' Önerilerinizi Bekliyorum...

Ynt: "Salcano City Sport 21vs 18'' Önerilerinizi Bekliyorum... Merhabalar, Öncelikle iyi seçim diyorum. Fiyat performans açısından. Ben bu bisikletin 24 vitesli modelini kullanıyorum. Size de önerim o yönde olur. Şöyle de bir yazı yazmıştım okursanız biraz daha geniş bilgi sahibi olursunuz...
  5. Mustafa ÖZKARA

Baofeng UV-3R - Kargo dahil 120 TL

Ynt: Baofeng UV-3R - Kargo dahil 120 TL Merhaba; bu cihaz satılmıştır ama elimde bir üst versiyonu olan Mark II var, aynı cihaz ama dual band anteni ve çift satır ekranı var. Yine sadece deneme amaçlı kullandığım, ekran jelatini de üstünde olan bu cihaz için fiyatım 40TL değerindeki Nagoya...
  6. Mustafa ÖZKARA

Ynt: Baofeng UV-3R - Kargo dahil 120 TL +10 TL karşılığında bu telsiz ile görüşebilen linkteki telsiz verilebilir. Günceldir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78668.0
  7. Mustafa ÖZKARA

Uniden GMR 325 - 20 TL

Ynt: Uniden GMR 325 - 20 TL Merhabalar ürün tektir. İlanlarımdaki diğer telsiz (Baofeng UV-3R) ile görüşebilir. Sevgiler.
  8. Mustafa ÖZKARA

Uniden GMR 325 - 20 TL

5 km'ye kadar görüşebilme. Tek telsiz içindir. İhtiyacı olana. Fiyat Kargo dahil: 20 TL
  9. Mustafa ÖZKARA

Ynt: Baofeng UV-3R - Kargo dahil 120 TL Konu dışı: Gökhan bey sahibinden'de Midland'ın (Alan 42) CB el telsizi bulabilirsiniz. Fiyatları da 300 TL dolaylarında diye anımsıyorum. Hoşçakalın. Konu günceldir.
  10. Mustafa ÖZKARA

Ynt: Baofeng UV-3R - Kargo dahil 120 TL Alican hocam şimdiden hayırlı olsun amatörlüğünüz. Gökhan bu telsiz UHF (400-470), ve VHF 136-174 mhz frekanslarında çalışan bir cihazdır. Yani CB sınıfına girmiyor ne yazık ki. Bahsettiğiniz halk bandı telsizler bildiğim kadarıyla 27 mhz'de çalışıyorlar.
  11. Mustafa ÖZKARA

Merhaba arkadaşlar kutu içeriği tamdır, tüm denemeleri kontrolleri yapılmıştır. Yalnızca 1 hafta kullandım. Kulaklığı, VHF-UHF antenleri, şarj cihazı, batarya şarjı verilecektir. Amatör arkadaşlara veya olacaklara satılıktır.
  12. Mustafa ÖZKARA

El Telsizleri ve CB' ler

Ynt: El Telsizleri ve CB' ler Zaten söylenecekler söylenmiş benim pek ekleme yapmama gerek yok aslında. Ama kaygınız CB telsizi taşımak, mobil telsiz yüküne girmemekse bildiğim kadarıyla el telsizi (handheld) şeklinde CB (27 mHZ) telsizler mevcut. Selamlar... Mesela bu telsiz ile sorunsuz...
  13. Mustafa ÖZKARA

Amatör Telsizcilik Sınavı ?

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı ? Seval hanım Kasım döneminde yeniden sınav olacak diye biliyorum. Ben de Mayıs dönemindeki sınavı kaçırdım, Kasım'da girmeyi düşünüyorum. Telsiz konusuna gelince çok çeşitli modeller var, bütçeye göre müthiş çeşitlilik gösteriyor. Ama Wouxun KGUVD1P modeli yeni...
  14. Mustafa ÖZKARA

Boafeng UV-3R Cihaz Hakkında

Ynt: Boafeng UV-3R Cihaz Hakkında Aksakal öncelikle teşekkürler. Ben de bu cihazın siparişini verdim elbette çok yüksek beklentilerimiz olmayacak ama 51 dolar için ben iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Henüz denemedim ama siz dostlarımızdan aldığım izlenimlere dayanarak. Açıkçası birçok...
  15. Mustafa ÖZKARA

Bir Bilet Al - Gizem Altın Nance

Ynt: Bir Bilet Al - Gizem Altın Nance Bende güncel hali var ancak eski halini bilmediğim için pek birşey söyleyemeyeceğim. İçerik olarak hosteller vs. konularında biraz güncelleme var diye biliyorum. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri