mustafa_arslan kullanıcısının son içeriği

1. mustafa_arslan

Bisiklet Tekniği

Arkadaşlar tekrar merhaba geçtiğimiz günlerde likya yolu bisiklet turu planımdan bahsetmiştim,bugün turun en önemli parçası olan bisikleti temin ettim ve üzerine binişimle birlikte 5 dk sonra yokuşta sert bir düşüş yaşadım uzun yola çıkmama az kaldı bisiklet için reflkeks cesaret kontrol gibi...
  2. mustafa_arslan

Likya Yolu İçin Bisiklet Rotası

Herkese selamlar , Tarihi likya yolu için bisiklet rotasına ihtiyaç duymaktayım Temmuz ayında ne kadar doğru henüz araştırma sürecindeyim uzun yol bisiklet tecrübem yok 32 yaşındayım 13 -14 yaşlarından bu yana bisiklet sürmedim en son 2006 da triatlon yarışında sürdüm bisikleti oda sadece...
  3. mustafa_arslan

Bilenlerden Yardım Bekliyorum Marmaris Ve Fethiye Kamp Alanları

Ynt: Bilenlerden Yardım Bekliyorum Marmaris Ve Fethiye Kamp Alanları Merhaba, İlk olarak marmariste barlar sokağına yakın kamp kurabileceğiniz tek yer halk plajı olacak yanından araçaların geçtiği ve çılgınca bir kalabalık gölgesi olmayan sıcak kumlar üzerinde. doğadan uzak olacak buda kamp...
  4. mustafa_arslan

Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ?

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? Şuana kadar belirlenen ücretsiz kamp bölgeleri listesi ; (keşfedikçe ekliycem) Urla altınköy (market ve duş imkanı var) Boncuklu koyu
  5. mustafa_arslan

Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Merhaba, İzmir Urlada demirciye gelmeden altınköy var orada istediğin gibi kamp kurabilirsin ucret vermeden bakkal ve dusta var
  6. mustafa_arslan

Dumansız Ateş Yakmak

Ynt: Dumansız Ateş Yakmak Eğer duman çıkmasını istemiyorsan kabularından arındır küçük bir balta yordamıyla kuruysa ve kabuğu yoksa kuru ot kozalak atmasan dumansız olur
  7. mustafa_arslan

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Ateş zaten yasakta jandarma bilgisi olursa izin vermediklerini biliyorum
  8. mustafa_arslan

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? İnbükü bu sene çalıştırılmıyormuş işletmecesi tarafından ücretsiz olabilir diye duydum bilgisi bilgi alabilecek birileri varmı
  9. mustafa_arslan

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? Sistemin bize dayattığı sahte kurallara karşı yükselen bu ses ruhuma hep iyi geliyor ;D
  10. mustafa_arslan

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Merhaba, 9 - 12 ağustos tarihlerinde serbest kampçılık yerine güzelçamlıya karar verdik.
  11. mustafa_arslan

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum marmaris fethiye kuşadası arasında bir arayış içerisindeyiz ilk olarak insanlardan uzak bir nokta peşindeyiz bulabilirsek bulmazsak kamping alanlarında birinde olacağız ailede aramıza giracek yeni ferdin yani yengemn doğumunu yapacağı tarihin...
  12. mustafa_arslan

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum eğer yolculuk rotan kamp günlerimize rastlarsa konuk edebiliriz
  13. mustafa_arslan

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? kelebekler vadisini 3 4 yıl önce düşünmüş kışın gitmek kamp yapmak istemiştim ancak kışın bile açık bir işletme kabak koyunu çok bilmiyorum ancak orda bir kamping alanı var bana göre kamping çok saçma bir uyguluma...
  14. mustafa_arslan

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? araç var şuanda güzelçamlı dikkatimi çekti burası hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarızdan bilgilendirme bekliyorum
  15. mustafa_arslan

Ege Bölgesi'nde Gönüllülük Sistemi Üzerine Kamping Yerleri

Ynt: Ege Bölgesi'nde Gönüllülük Sistemi Üzerine Kamping Yerleri Diğer bir konuda Güzelçamlı milli parkından bahsetmişsiniz orası ücretlimi acaba ben tavsiyeniz de belirtmeniz üzerine orayı ücretten bağımsız bir yer olarak düşünmüştüm birde denizi dalgalımıdır çok teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR