mv400 kullanıcısının son içeriği

1. mv400

20-21 Ekim Kemer Dalış

Selamlar arkadaşlar. Eskişehir'deki Doğa Aktiviteleri Merkezi Klübü ile Kemerde yaptığımız dalışları derlediğim bir klip :) http://youtu.be/IMkSbpGh3Ys
  2. mv400

Scuba Malzemeleri

Ynt: Scuba Malzemeleri Sepete eklediğinizde DHL kargo masrafının ne kadar olacağını göreceksiniz. Yalnız paletler büyük ve biraz ağıra kaçan malzeme olduklarından kargo masrafını yüksek alacaklardır. Biraz önce baktım 66 Euro gibi bir DHL ücreti görünüyor ki bu da paletin Türkiyeden alınmasını...
  3. mv400

Scuba Malzemeleri

Ynt: Scuba Malzemeleri Arkadaşlardan birisi geçmiş zamanlarda Scubastore.com sormuş. Ben yeni alışveriş yaptım oradan Cressi nin MC9 balanslı diyafram tip 1.kademe+titanium 2. kademe setini gayet uygun fiyata aldım kampanya yapmışlar. Türkiye'de bu set için 1000 TL ye yakın fiyatlar gördüm...
  4. mv400

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Teşekkürler. Yokuştan vites küçültmeden çıkmanın (hele de 2 tonluk bir araçla) keyfi bir başka oluyor şimdilik :)
  5. mv400

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Ya şu resminizdeki mavi angel eye'a bitiyorum. Var mı böyle bir uygulama yaptırabileceğim yer? Bu arada yeni aldığım Ssangyong'umdan gayet memnunum. Hızlanması, yol tutuşu, iç genişliği, performansı benim açımdan gayet tatmin edici. Lastikleri 245x70...
  6. mv400

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Ben de 2008 model manuel vites aldım yeni. Serviste sorduğumda genelde 200 binde turboda bakım/tadilat yapılması gerekebiliyormuş. Tabi 200 bini deviren arkadaş varsa daha doğru bilgi verebilir. Onun dışında aracın sizden önceki kullanıcısı hor...
  7. mv400

airbag lambası

Ynt: airbag lambası Araç çalışır durumdayken sürücü veya yolcu koltuğunu öne arkaya ayarlamak için hareket ettirdiniz mi? Bu araçlarda nasıldır bilmiyorum ama opel araçlarda araç çalışır durumdayken koltukları öne arkaya hareket ettirdiğinizde bir süre sonra airbag lambası yanıyor. Dolayısıyla...
  8. mv400

Actyon Sports Angel Eye Uygulaması. Tavsiyeler?

Selamlar arkadaşlar. Rüstem Öncel beyin avatarındaki mavi angel eye kaç zamandır dikkatimi çekiyor, çok da hoşuma gitti. İnternette şöyle bir araştırdım ama bir şey bulamadım. Acaba angel eye taktırmış olanınız var mı? Nereyi tavsiye edersiniz?
  9. mv400

Bu Araç Alınır mı? Derken aldim

Ynt: Bu Araç Alınır mı? Derken aldim Aracı almaya yarın gideceğim. Diğer arkadaşların dediği gibi ikinci el araç alırken utlaka bir yetkili serviste ekspertize sokmakta fayda var. Ayrıca oradan başka serviste bakımları yapılmış olsa da kayıtlarına bilgisayardan ulaşabiliyorsunuz. Benim...
  10. mv400

Ynt: Bu Araç Alınır mı? Derken aldim Prensip meselesi birşey diyemem. Yalnız bütçe işin içine girince durumlar değişiyor biraz. Enazından benim açımdan böyle. Sonuçta 2 seçenek mevcuttu , 18-20 bin arası 98-2000 model LPG li jipler ya da bu araç. Aslında bu araç hiç aklımda yoktu, ta ki burayı...
  11. mv400

Tüm 4x4 Pick-Up'lar için

Ynt: Tüm 4x4 Pick-Up'lar için ÖTV'nin KDV li fiyattan alındığını biliyor muydunuz? Neyse, şimdi bu araçlar kamyonet olarak geçiyor dolayısyla ticariler gibi vergi veriyoruz, yanlış mıyım? Şimdi bölünmüş yollarda hız limiti 110, ticari araçlar için bunun 10 km/h aşağısı sanırım? Genelde de % 10...
  12. mv400

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Teşekkürler Ediz Bey. Bu İstanbul'daki Ahmet usta duruyor mu hala? Sizin diğer konuda verdiğiniz telefonu aradım başka bir yer çıktı da. Bana kendisinin iletişim bilgilerini ya da adresini gönderebilir misiniz? Eğer almayı...
  13. mv400

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Sanırım kinaye yaptınız? Sonuçta muayene 150 değil mi? 2000 motor bir araca ödenecek vergi ile buna ödenecek MTV vergisi farkını muayene bedelini çıkarıp biriktirsek zamanla güzel modifikasyonlar yapılabilir. Hadi modifikasyon yapmayalım, yakıtına...
  14. mv400

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Bu yükseltmeyi yaptığınız yerin tam adresini vermeniz mümkün müdür? Yoksa vardı da benim mi gözümden kaçtı. Beğendiğim iki araç var İstanbul'da eğer planlarımda bir aksaklık olmazsa ve araçta bir almama engel bir durum...
  15. mv400

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-2008-action-sports-4x4-duz-vites-93137768/detay Ilandaki arac icin prensipte anlastik. Eger bir aksilik olmazsa cuma gunu motorunda sikinti da yoksa alim islemlerini tamamlayacagim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri