Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr...
Sevgili Dost Haldun Bey; ne zaman yazacak diye beklediğim gezi notlarınızı bir solukta okudum.Sizlerle berabermişçesine bizede gezinizi yaşattığınız için teşekürler.Oğuz Beyinde Deklanşörüne sağlık.Sizler bence pekçok gezi yazarı ve fotoğrafçısını...
Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)
Haşmet Bey ;
Paylaştığınız gezi anılarınız ve resimleriniz için teşekkürler Sizin gibi güzel insanlarla bizde pek çok güzel yerler görüyoruz,öğreniyoruz Umarım gün gelir bizde gezer, dostlarla paylaşırız.Hoşça kalın....
Ynt: Gittim Gördüm Geldim...
Değerli Haldun Bey ;
Bir seyahat bu kadar akıcı ve sürükleyici aktarılabilir.Sizi tanımasam bu arkadaş mutlaka profesyonel gezi yazarı derdim.
Dizilerin yeni bölümlerini bekler gibi sizin yazılarınızında yenilerini sabırsızlıkla bekliyeceğiz.Gezdiğiniz yerlere...
Ynt: Kampinglerde Konaklayarak Karadeniz Turu?
Sayın Dostum Bartın Çakrazda konaklayabilirsiniz ama en önemlisi Sinop u es geçmeyin Fiyortları hamsilos koyunu Sinop'un içini mutlaka görün derim.Sorunsuz seyehatlar dileklerimle....