Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Vitara 3K Almak Üzereyim, Yardım İstiyorum.
selamlar.. abuk bir soru olucak belki acayip takıldı kafama:
bu araçların arkasında aşağıda yatay duran lambalar yanıyor: stop, frene basıldığında artıyor ve sinyal..
peki geri lambasının bulunduğu yanlardaki dikey duram lambalar da neden...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
bu geziye, bir öncekinde (anneanne) olduğu gibi kanyon_jimny yada hunter_34 ile birlikte misafir olarak katılacaktım ama başka bir plan yüzünden gelemiyorum..
ki çok heveslenmiştim.. yeni plan için...
Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)
efenim kum & çamur keyfiniz pek güzel olmuş.. kum yoktu ama biz de beşiktaş sokaklarında çamura bulandık botlarımızla :)))) herkese selam olsun..... emre&serap
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)
başından sonuna; çamuruyla, sohbetiyle, köftesiyle harika bir gezi oldu.. hep fotolara bakardım, ilk defa içinde yer aldım ve virüs damardan girdi anneanne sayesinde :)
sizlerle de tanışmış oldum.. keyfime...
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)
pek sorun olmaz, aramız iyidir müzikle zira müksajını yapmakla meşgulum iş olarak ;) pazar tanışmak üzre......