nekbey kullanıcısının son içeriği

1. N

Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009) selamlar.. 1. sayfadaki fotolarda görünen 3 kapılı grand vitara standart halde mi? yoksa lastik / yükseltme var mı? teşekkürler....
  2. N

Grand Vitara 3K Almak Üzereyim, Yardım İstiyorum.

Ynt: Grand Vitara 3K Almak Üzereyim, Yardım İstiyorum. selamlar.. abuk bir soru olucak belki acayip takıldı kafama: bu araçların arkasında aşağıda yatay duran lambalar yanıyor: stop, frene basıldığında artıyor ve sinyal.. peki geri lambasının bulunduğu yanlardaki dikey duram lambalar da neden...
  3. N

Suzuki Vitara hakkında..

Ynt: Suzuki Vitara hakkında.. sormasi ayip kac liraya aldiniz aracanizi? KM'si, yasi geregi ve yeni aldiginiz icin fiyatini merak ettim.. hayirli ve kazasiz surusler dilerim..
  4. N

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) bu geziye, bir öncekinde (anneanne) olduğu gibi kanyon_jimny yada hunter_34 ile birlikte misafir olarak katılacaktım ama başka bir plan yüzünden gelemiyorum.. ki çok heveslenmiştim.. yeni plan için...
  5. N

Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009) teşekkürler, efsane hamdi yüzbaşı'ya ve hakan bey'e selamlar.. ;)
  6. N

Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009) selamlar.. hakay bey, sizin aracınızdaki modifiyeleri açtığınız topik doğrultusunda biliyoruz; acaba jimny'de ne gb eklentiler vardı? (kit, lastik, kilit, vs..) belirtirseniz yada belirtilirse sevinirim :)...
  7. N

Disco Jimny (Küçük Hunter'ın Hikayesi)

Ynt: Disco Jimny (Küçük Hunter'ın Hikayesi) hocam fotolar çıkmıyor + huner değil hunter olacak sanırım ;) acil bekliyorum fotoları . . .
  8. N

2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) efenim kum & çamur keyfiniz pek güzel olmuş.. kum yoktu ama biz de beşiktaş sokaklarında çamura bulandık botlarımızla :)))) herkese selam olsun..... emre&serap
  9. N

Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) başından sonuna; çamuruyla, sohbetiyle, köftesiyle harika bir gezi oldu.. hep fotolara bakardım, ilk defa içinde yer aldım ve virüs damardan girdi anneanne sayesinde :) sizlerle de tanışmış oldum.. keyfime...
  10. N

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) hep birlikte re-mix yaparız artık :)
  11. N

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) pek sorun olmaz, aramız iyidir müzikle zira müksajını yapmakla meşgulum iş olarak ;) pazar tanışmak üzre......
  12. N

İnanılmaz Dilenci

Ynt: İnanılmaz Dilenci yok böyle birşey ya.. altüst oldum gerçekten.. vay be.. :S
  13. N

Bu Fotoğrafa Dikkat

Ynt: Bu Fotoğrafa Dikkat gün gelir devran döner..
  14. N

Çay, Kahve Ne Alırsınız?

Ynt: Çay, Kahve Ne Alırsınız? 1 senedir çayı ve kahveyi şekersiz içiyorum, gerçek tadlarını yeni öğrendim, enfes.. bırakın şekeri derim ;)
  15. N

Adrenalin Bu; Yerden 450 m Yükseklikte Lunapark

Ynt: Adrenalin Bu; Yerden 450 m Yükseklikte Lunapark çığlık çığlığa olur sanırım, kulak zarı patlar :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.