Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri
ilginize çok teşekkür ederim haftasonumu foça ve çeşmede tekneleri gözlemleyerek geçirdim. yarın hocalarımla konuşup tekne boyu ile ilgili bir karara varıp tekrar buraya yazacağım.
:)
PS: Bir kaç kişiyle görüşme şansım oldu genel olarak...
İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım son sınıf öğrencisiyim ve bu dönem kişisel proje olarak pasarella tasarlamam gerekiyor. Öncelikle teknecilerden bu konuyla ilgili şikayetleri ve önerileri hakkında yorumları toparlamalıyım. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ey...
Ynt: Scuba Malzemeleri
bende mares evolution 5+5 kullanıyorum şimdiye kadar hep soğuk sularda daldım ve ço:k rahat ettim maske olarak mares x vision var bir sorunum yok ancak 35 numara ayakalra sahip oluşumu palet ve patik alırken hesaba katmadım paletlerim scuba pro kinetix onlarla bi sorunum...