nermins kullanıcısının son içeriği

1. nermins

Kış Dönemi Dalış Kursları

Ynt: Kış Dönemi Dalış Kursları haftasonu kaçamağı ve eğitim için foçaya da bekleriz aslında kursların devamı için www.eskifocadalis.com
  2. nermins

Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri

Ynt: Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri ilginize çok teşekkür ederim haftasonumu foça ve çeşmede tekneleri gözlemleyerek geçirdim. yarın hocalarımla konuşup tekne boyu ile ilgili bir karara varıp tekrar buraya yazacağım. :) PS: Bir kaç kişiyle görüşme şansım oldu genel olarak...
  3. nermins

Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri

İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım son sınıf öğrencisiyim ve bu dönem kişisel proje olarak pasarella tasarlamam gerekiyor. Öncelikle teknecilerden bu konuyla ilgili şikayetleri ve önerileri hakkında yorumları toparlamalıyım. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ey...
  4. nermins

Scuba Malzemeleri

Ynt: Scuba Malzemeleri bende mares evolution 5+5 kullanıyorum şimdiye kadar hep soğuk sularda daldım ve ço:k rahat ettim maske olarak mares x vision var bir sorunum yok ancak 35 numara ayakalra sahip oluşumu palet ve patik alırken hesaba katmadım paletlerim scuba pro kinetix onlarla bi sorunum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri