Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında tek pişman olduğum tente oldu keşke almasaydim decathlonda branda kamelyalar var hem daha ucuz hemde daha kullanışlı.baska sorunuz olursa da çekinmeden sorabilirsiniz.firmada biraz gecikmeyi göze alırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.bir ay önce geçerken bakım için uğradım en az 600tl...
Şikayet noktası hep gecikmeli teslimat.bende yaklaşık 20 gün gecikmeli aldim ama başka bir sorun olmuyor.eger kışında kullanirim derseniz webosta ve şofben ihtiyaç olmazsa olmaz güneş enerjisi.aslinda webosta ve şofbeni karavanı aldıktan sonr disaridan daha ucuza halledebilirsiniz.tavan...
Bütün yaz hergun faal olarak kullandım ve gayet memnunum.teslim alma süresi konusunda biraz sorun yaşadık ama sonrasında jestte yaparak olayı kurtardılar.son durumdaki fikrim karavan gayet güzel sadece firma teslim süresinde biraz sarkabiliyor.pamdemi döneminde teslim aldım aslinda ben sokağa...
Sağolun aslen Çanakkale assosluyum şu an Muğla Bodrum'da yaşıyorum.bu bölgelerde yardıma veya bilgiye ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmaktan mutlu olurum
Merhabalar.ismim nihat.mugla Bodrum'da yasiyoruz 3 kışlık bir aileyiz.18 Mayıs teslim olacak şekilde NK karavandan çekme karavan sipariş etmiş bulunuyorum.herkese iyi günler