Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: zj de ani titreme.
muhtemelen durum bu hocam. o tiremenin başka türlü olması mümkün değil. dışardanda bu titreme esnasında çok garip ve korkunç görünüyormuş. bu konuyla ilgili videolardan bunu anladım
Arkadaşlar geçen aylarda bir kez daha olmuştu. Zj yolda giderken sanki lastik patlamış gibi aniden çok güçlü bir şekilde titremeye başladı. Hemen sağa geçtim durdum lastikleri kontrol ettim hiçbir sorun yok. Arabaya bindim geri çalıştırdım sorunsuz hiçbişey olmamaış gibi yola devam ettim...
Ynt: jeep zj 5.2 motor stop etmesi
Servis sonrası aracın sensörlerinde vs hiç bir arıza çıkmadı. Ama bütün bujileri değiştirttim ve enjektörleri temizlettim. Ayrıca egzost borusu zaman içinde oksijen sensörüne yakın bir yerden kaçırmaya başlamış (Sanıyorum sorun sebebi bu:) ) Bütün egzost...
arabayı zaten bu hafta sonu servise bırakacağımama asıl garip olan bu stop etme olayı geçen hafta akü boşaldıktan sonra başladı. şu arıza kodu okuma (check engine lambası blink kontrolü) ile verilen kodlar 12 ve 55. Bunlar ne anlama geliyo bilen varmı.
bu durum benzinde kullanırkende oluyor ve bazen araba 1. viteste bağırıyor ve ancak daha fazla gaza basınca 2 ye geçiyor. Rölanti devri normal fakat uzun süre rölantide kalınca bazen dalgalanma yapıyor. Sanırım dediğiniz gibi oksijen sensörü almam gerekecek.
96 zj 5.2 aracımla tam gaz yaptıktan sonra bazen ayağımı gazdan çekince motor stop ediyor. Arabada sıralı lpg var ama ben benzinde kullanıyorum. Sizce bu rölanti sensörü veya oksijen sensörüyle falanmı ilgilidir yoksa (bir yerde duymuştum arabaya sıralı lpg takılırken ecu yazılımı...
Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı
Bu kaputa takılan deflektör sineklik geçmeli mi, yoksa oda çift taraflı bant veya mastiklemi yapıştırılıyor. Ayrıca moonvisor ın ışık bağlantılarını nasıl geçirdiniz. Kapı çıtasının kenarında kablomu görünüyor yoksa delikmi...