niva07 kullanıcısının son içeriği

1. N

Anamur - Bozyazı - Silifke - Ermenek

Ynt: Anamur - Bozyazı - Silifke - Ermenek Cennet vatanım, memleketim.. Güzel fotoğraflar için teşekkürler..
  2. N

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan Yeni haberleri, yeni resimleri merakla bekliyoruz dostlar.. İnşallah herşey yolundadır..
  3. N

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan yolunuz her daim açık olsun dostlar, heyecanla sizden gelecek haberleri bekliyoruz.
  4. N

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan Yolunuz açık olsun, hayallere yolculuk bu olsa gerek... Takipçiniz olacağım.
  5. N

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları Herhangi bir sorun yok, belki sarp arazi şartlarında ufak sürtmeler sözkonusu olabilir (bir kaç cm yükseltme ile düzelir) , ben iç lastikli taktım, bu şekilde takılmasını öneririm. Selamlar.
  6. N

uşak_kanyon

Ynt: uşak_kanyon ulubey kanyonu harika görünüyor
  7. N

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları
  8. N

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları Bunlar da bizim aileden..
  9. N

Nakış ile Yapılmış Nivatr Logoları

Ynt: Nakış ile Yapılmış Nivatr Logoları mont kollarına yuvarlak biçimli de yapılabiliyor mu ? Çap olarak 7 - 8 cm arası sanki iyi olur gibi..
  10. N

Lada Niva Lastik Önerisi?

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? emre slm, durumu kesinleştirip bilgi verme imkanı var mı ?
  11. N

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? BFG çok hoşuma gitti ancak cant masrafı getiriyor, cant masrafı bir yana standart ölçüyü küçülttüğümde potansiyel olarak karşılaşacağım sıkıntılar olur mu onu öngöremiyorum yoksa BFG ihtiyaçlarıma uygun duruyor.
  12. N

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? tamam hocam anlaşıldı olay şimdi. Michelin'in benim ihtiyaçlarımda 16" alternatifi var mı kış lastiği olarak ?
  13. N

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? ya o zaman ben standart canta bu ölçüyü takamıyorum ? 215/75 R 15 Yattı mı bizim iş yani :(
  14. N

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? nivanın standart cantı 15" diye biliyorum o halde alacağım BF Goodrich ölçüsü 215/75 R 15 olarak bildiriyorum temin edeceğim yere.
  15. N

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? BF Goodrich T/A için tam ölçü ne olmalı standart cant için.. Veya standartların yerine offset tak der misiniz ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri