nyz kullanıcısının son içeriği

1. N

Kalkışta Defransel Kütürtü Sesi

Merhaba,araç biraz yol yaptıktan sonra direksiyonu sağ/sol hareketiyle arka kuyruktan kıtırtı şeklinde gelir.zaman içinde kalkışla beraber 20/30 km süratte de sağ,sol çevirmeyle yapabiliyor.arka diferansiyel içindeki pullar yapıyor.Ama neden yaptığını 15 yıldır çözemedim.değişimden 1 yıl sonra...
  2. N

Grand Cherokee 97 Şaft-defransiyel Sesi

Kısa süre sonra aynı oluyor.kronik arıza,,
  3. N

Grand Cherokee 5.2 97 Geri Vites Stop Etme Problemi

Çok az rölantiyi yükseltin.gaz telinin üstünde yeri var.olmazsa rölanti valf motora bakın.
  4. N

Gaz Pedalına Dokununca Stop Edecek Gibi

Piyasada 200/275 lira isteniyo
  5. N

Rölantiyi ayarlayan bu,
  6. N

45 lira aynı gibi
  7. N

Bende de başladı,rölanti motor valfinden şüpheleniyorum.temizlettim olmadı.bu ürüne benzer Renault,duster,fiat larınki 45 lira deneyen varmı?
  8. N

4 wheel drive switch service yazısı nedir

4 wheel drive switch service yazısı nedir?5.2 cherokee. bugun sulu bir yerden geçtim bu yazı çıktı
  9. N

su alma problemi

Ynt: su alma problemi tabandaki halının ıslanma sebeplerinden en önemlisi,alttaki klima tahliyesinin tıkanmasıdır,durduğunuzda sağ ön kapı altından su akıtmıyorsa tıkalıdır.ön sağ taraftataki halıyı önden arkaya toplayın zaten su içinde olduğunu göreceksiniz su gelen yeri usta vy siz küçük bir...
  10. N

Direksiyon Toplamıyor

Ynt: Direksiyon Toplamıyor ustanızla görüşün,biraz gevşetsin ayarı var ancak araç dururken değil hafif yürürken ayarlasın sıkı olduğu için toplamıyor.
  11. N

ani direksiyon çevirmesinde direksiyon kitlemesi

bir müddet evvel viraja girerken (zj) ani direksiyonu kırdığımda kasılıp kaldı nasıl döndüm hatırlamıyorum.sonradan deneme amaçlı ani direksiyonu sağa sola kırdığımda, kilitler gibi sertleştiğini kıpırdamadığını farkettim.ustalarla uzun uğraştan sonra hızlanmada direksiyonu sertleştiren kablonun...
  12. N

Gösterge Değerlerim Normal mi?

Ynt: Gösterge Değerlerim Normal mi? güzelde,90 litre yaklaşık tam depo 1/2 x son benzin fiyatı=..?
  13. N

Grand Cherokee 5.2 94 model O/D off düğmesi?

Ynt: Grand Cherokee 5.2 94 model O/D off düğmesi? arabanın normal hali aslında bu.od ile biraz ekonomi yapıyor vites 4+ oluyor hadise bu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri