öğretmen kullanıcısının son içeriği

1. öğretmen

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Merhabalar Midland GXT 1000 telsiz ile diğer PMR ya da CB telsizlerle bağlantı kurabilir miyim?Yoksa sadece kendi aralarında mı bağlantı kurabilirler?Kullandığımız arazi çok dağlık olduğu için 1-2 km lerde bile sağlıklı iletişim kurmakta zorlanıyoruz.Midland ın bu modeli için 38 mil lik bir...
  2. öğretmen

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Aracım 4x4 110 hp lauretta 2011 model şu an 28 bin km de her sabah 5 km yol katederek okula gider akşamda önce şehir merkezine uğrar (3 km) sonra da eve gelirim( 5 km) ,hafta sonları da yakın çevreme ava giderim gidiş geliş 50-60 km ortalama...
  3. öğretmen

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Teşekkürler Lassa competus winter siparişi verdim 940 Tl ye gelecek.İnşallah memnun kalırım.Cevap yazma nezaketinde bulunan dostlara tekrar teşekkürler.
  4. öğretmen

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Arkadaşlar kış lastiği için lassa competus A/T mi yoksa lassa competus winter mi daha uygundur sizin tercihiniz ne olurdu?Teşekkürler.
  5. öğretmen

Bushnell Powerview Porro 16x50 Dürbün

Ynt: Bushnell Powerview Porro 16x50 Dürbün Anladım teşekkür ederim.
  6. öğretmen

Bushnell Powerview Porro 16x50 Dürbün

Ynt: Bushnell Powerview Porro 16x50 Dürbün Sayın Proiben size özel mesaj attım,ilgilenirseniz lütfen telefon veya mesaj yoluyla beni haberdar ediniz.Hayırlı satışlar.
  7. öğretmen

Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi

Ynt: Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi Merhabalar,aracımın egzozunu Ordu-Fatsa Köy otomotiv yetkili Renault servisinde değiştim.Yanılıyor muyum bilmiyorum araçtan gelen ıslık sesinin kesilmesinin yanı sıra sanki aracımın gaz yemesi rahatladı ve performansı daha da iyileşti...
  8. öğretmen

Ynt: Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi Merhaba arkadaşlar cumartesi günü servise güncellenmiş egzoz gelmiş aradılar ve ne zaman servise gelmeye uygun olduğumu sordular ben de bugün (çarşamba) için uygun olduğumu söyledim ve aracımı bıraktım.Aracımın arka susturucusu tekrar...
  9. öğretmen

Ynt: Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi Merhaba arkadaşlar bugün aracımın egzozu değişti ancak ses yine var,hatta daha da fazlalaşmış olarak. Şimdi ne yapmalıyım ?Servis kıvırmaya,sesin önemli olmadığını falan söylemeye başladı.Ben de tekrar değiştirmeleri gerektiğini söyledim...
  10. öğretmen

Ynt: Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi Merhaba arkadaşlar bugün aracımın egzozu değişti ancak ses yine var,hatta daha da fazlalaşmış olarak. Şimdi ne yapmalıyım ?Servis kıvırmaya,sesin önemli olmadığını falan söylemeye başladı.Ben de tekrar değiştirmeleri gerektiğini söyledim...
  11. öğretmen

Ynt: Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi Merhaba arkadaşlar bugün servise gittim ve egzoz ile ilgili sıkıntıyı anlattım hiç böyle bir şey ile ilgili şikayet almadıklarını ve bir duyumlarının da olmadığını söylediler ben de araçla onlara test sürüşü yaptırdım,sesi kendi...
  12. öğretmen

Ynt: Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi Teşekkürler Ümit bey ön cam su fışkırtma fıskiyeleri de düzgün çalışmıyor servise gittiğimde egzoz konusunu da söyleyeceğim.Bakalım sonuç ne olacak.Tekrar teşekkürler.
  13. öğretmen

Ynt: Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi Merhaba arkadaşlar araçlarımızın bazılarında görünen bu ıslık sesi benim Dusterimde de var bu yazıyı okuyana kadar bir bilye veya kayış sesidir diye düşünüyordum.Bazı arkadaşlar egzoz değişikliği önermişler,benim sorum şu acaba ıslık...
  14. öğretmen

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bu dediklerinizi o zaman neden fabrika çıkışı olarak öyle yapmıyorlar ?Bunun bir sebebi olmalı.Bu konuda bilmediklerimiz neler acaba ?Gerçekten merak ettiğim için soruyorum,bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa çok sevinirim.
  15. öğretmen

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Teşekkürler Olgun bey,Turgut beyin karşılaştırması da benim duster tercihimde etkili unsurlardan biridir. :).Malum kış şartları sona erdi arazi şartlarını kıyaslayabileceğim bir deneyim yaşayabilir miyim bilmiyorum .Sadece küçük bir deneme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,942
Kayıtlı Üye Sayımız
166,711
Kaydolan Son Üyemiz
Utkukorkmaz

SON KONULAR

Geri