Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,090
Ynt: Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi

Merhaba arkadaşlar cumartesi günü servise güncellenmiş egzoz gelmiş aradılar ve ne zaman servise gelmeye uygun olduğumu sordular ben de bugün (çarşamba) için uygun olduğumu söyledim ve aracımı bıraktım.Aracımın arka susturucusu tekrar değişti ve nihayet ıslık sesi kayboldu.

Bende bu sesin turbodan geldigini zannediyordum.Guneydogu bolgede calistigim donemde cok kotu yakitlar kullanmak zorunda kaldim.Bu sebeple turboya zarar verdigimi dusunuyordum acikcasi :smiley:

Ozellikle 1500rpm civari devirlerde cok oluyor bu ses.

öğretmen' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bugün aracımın egzozu değişti ancak ses yine var,hatta daha da fazlalaşmış olarak. Şimdi ne yapmalıyım ?Servis kıvırmaya,sesin önemli olmadığını falan söylemeye başladı.Ben de tekrar değiştirmeleri gerektiğini söyledim bir araştıralım falan diye konuyu kapatma yoluna gittiler.Sizlerden ricam bu konu ile ilgili bilgisi olan ,güncellenmiş egzoz un varsa referans numarasını bilen,servislerle alakalı olarak konuyu açıklayıcı olarak servislerin yayımladığı bir bildiri duyuru falan bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97386.10#ixzz2bAsKXNcM

Yeni egzosunuz hayırlı olsun, umarım diğer arkadaşlar da konunun ciddiyetini anlamış olur. Ya egzosunuzu değiştirin ya da servisinizi. Atasözü gibi oldu ;)

Merhabalar,aracımın egzozunu Ordu-Fatsa Köy otomotiv yetkili Renault servisinde değiştim.Yanılıyor muyum bilmiyorum araçtan gelen ıslık sesinin kesilmesinin yanı sıra sanki aracımın gaz yemesi rahatladı ve performansı daha da iyileşti gibi geliyor :smiley: .

yahu şu ıslık sesini merak ettim.ya ben duymuyorum,yada benim araçta o ses yok.

Bende yok sanıyordumda rampa yukarı 2 viteste yediği kadar gaza basarsan öttürüyor camı aç ve yanında sesi geri döndürecek bir duvar olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.