oguz.aktan kullanıcısının son içeriği

1. oguz.aktan

Wouxun kendini resetliyor

Ynt: Wouxun kendini resetliyor Marmara İletişim'e mail gönderdim, bir gelişme olursa yazarım. İlginiz için teşekkürler. :)
  2. oguz.aktan

Wouxun kendini resetliyor

Arkadaşlar, lisansı olmayanlara prensip olarak telsizle ilgili konularda bilgi verilmediğini biliyorum ancak konu sadece cihaza ilişkin bir sorun olduğu için yardım alabilme umuduyla yazıyorum. Gazeteciyim, mesleğim gereği ve ilgili kurumların bilgisi/inisiyatifi dahilinde bazı kanalları...
  3. oguz.aktan

Satılık Çeşitli Outdoor Ürünler (Paracord/Çanta/Giysi/Camelbak vs.)

Ynt: Satılık Çeşitli Outdoor Ürünler (Paracord/Çanta/Giysi/Camelbak vs.) Hesap bilgilerinizi Ö.M. ile gönderin. Size sıkıntı yaratmayacaksa havaleyi PTT ile yapmam benim açımdan daha kolay ve hesaplı. Bankayla olmasında da sakınca yok.
  4. oguz.aktan

Satılık Çeşitli Outdoor Ürünler (Paracord/Çanta/Giysi/Camelbak vs.)

Ynt: Satılık Çeşitli Outdoor Ürünler (Paracord/Çanta/Giysi/Camelbak vs.) Paracordlar satılmadıysa talibim...
  5. oguz.aktan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba; Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşıyorum, 50 yaşındayım, emekliyim ancak baba mesleği gazetecilik ile (yerel) uğraşmayı sürdürüyorum. Doğayla iç içe olmayı seviyorum, ancak birkaç trekking ve kamp etkinliği dışında tecrübem neredeyse hiç yok. 200'lük...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.