olcaytogezer kullanıcısının son içeriği

1. olcaytogezer

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit, telefon ile ulaşamadım (M) beden var değil mi..... onu sormak istedim. Havale yarın (04.02.2011 ) hesabında....300 TL. OlcaytoGezer/35 boy178/kilo 76 XL O(Rh)+ OlcaytoGezer boy163/kilo 52 M A(Rh)+...
  2. olcaytogezer

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hayırlı olsun Kürşad....Güle güle bin.... :) ve de Temiz Bak....... ;)
  3. olcaytogezer

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Serkannnnn. bizi Karagöl'de misafir et......
  4. olcaytogezer

İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) elinize, emeğinize sağlık.....yıllar var ki Karagöl'ü görmedim...özlemişim...Seneye yine buralarda olurmuyuz bilmem ama eski bir Karşıyakalı olarak İstanbul'dan en az 5-6 araçlık konvoyla misafirliğe geliriz...tabi davet...
  5. olcaytogezer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yok, sana bakıyorum...ilk önce sen bir al, hoşuma giderse senden alırım nasılsa..... ;D ;D ;D
  6. olcaytogezer

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit, eline sağlık.....polarlar dediğin gibi kaliteli gözüküyor...mont rengi de problem değil...Ahmet abinin dediği gibi, gri - siyah olabilir.herşeye uyar, yazılarla renklenebilir.mümkün olduğunca cep ve fermuarlı olması önemli...fiyatı arttırır ama...
  7. olcaytogezer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi evettt, Cihan....bastır kaçırmasın....güzel gözüküyor...belki biraz km.si...ama herşeyi var, masraf yapmadan biner....
  8. olcaytogezer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ;D ;D ;D ;D ;D Recepciğim , adam 2-3 ayda araba satıyor nasılolsa, huyunu bilmeyen millet kıllanacak, bu arabaların nesi var elden bu kadar çabuk çıkarıyorlar diye ;D ;D...onun için başka marka ve modellere baksın di mi... ;)
  9. olcaytogezer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi temiz temiz biner işte...... :)...koltuklar , döşeme falanda yapılmış...5 kuruş masraf yok... :)
  10. olcaytogezer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bu nasıl....bir de bunu denemiş olursun.... ;) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-gd300-diesel-4x4-jeep-40855843/detay...
  11. olcaytogezer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın, iyi haftalar...... Kürşad, buna baktın mı.....http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-jimny-mukembel-off-road-araci-2005-model-benzersiz-35894147/detay
  12. olcaytogezer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Barbaros hayırlı olsun, güle güle kullan..... Tuğsan'da bugün aldığım habere göre VX 100 aldı gibi..... ;)
  13. olcaytogezer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi buzdolabın, su geçiş sistemli mi....
  14. olcaytogezer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi tahliye reserv depo delinmiştir....
  15. olcaytogezer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi satar abicim, hepsini satar....gözüm korktu.... döne döne bizim başımızıda döndürdü....arabamı buldum 10 sene binerim dediği arabayı bile 3 ay sonra sattı, korktum... :D satamaması için çok döküntü olması lazım ki son sahibi olsun....ama , her kör malın bir kör...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR