ömer25 kullanıcısının son içeriği

1. ömer25

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı plasti dip uygulamasını çok beğenıyorum bence folyo kaplamadan daha mantıklı aracınıza çok yakışmış guzel gunlerde kullanın
  2. ömer25

Off road için kaçırılmaz bir araç

Ynt: Off road için kaçırılmaz bir araç attık abi kısmetse başlanır ama 1 sene surer bu surec yanı sen grandı alırsın abı :)
  3. ömer25

Ynt: Off road için kaçırılmaz bir araç erdal abı hayırlı satışlar ...Allahı var on numara bır arac .alana hayırlı olacagı kesın...
  4. ömer25

Ynt: Off road için kaçırılmaz bir araç alanada satanada hayırlısı olsun
  5. ömer25

Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı doğrudur arac amasra sınop safranbolu bı bayram turu yapıp gelmıştır.bulentbey kısa zamanda sıze adresı ulaştıracagım ...tesekkurler
  6. ömer25

Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı bulent bey selamlar sağolsun koray arkadaşımızdan bız aldık arabayı sağolsun çok yardımcı oldu korayda .araca tavan sepetı yaptırıyoruz aslında çok yakın arkadaşımıza aldıgımızdan elınızde bulunan çakmak ve sıgorta kapağını gonderebılırsenız sevınırım...
  7. ömer25

Bende Suzuki Vitara Arıyorum:)

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) hayırlı olsun kazasız belasız gunler dılıyorum... gerçekten bağımlılığı olan birşeye başladınız hayırlısı olsun aramıza hoşgeldiniz)))
  8. ömer25

1990 vitara jlx

Ynt: 1990 vitara jlx dediğim gibi ufak tefek eksıklerı gıderdık maslak aksıyon otomotiv murat ustaya emeklerınden dolayı teşekkur edıyorum va bana tavsıye eden arkadaşa ve herkese .... şimdi daha bır ıçım rahat oldu yaptırdıktan sonra... çok yakında kaporta ve boya işlemlerıne başlıyıp...
  9. ömer25

Öğrenmek İstiyorum

Ynt: Öğrenmek İstiyorum tekrar herkese selamlar, dün yoğun bır gundu ,aracımı tavsıye ustune goturdugum maslak aksıyon otodakı murat usta ıle araba ustune bıraz çalıştık)) değişmesi gerekenleri değiştirelim dedım ön takımı yenıledık neredeyse )) konu uzere oldugu gıbı aracın aks kafalarınıda...
  10. ömer25

Öğrenmek İstiyorum

Ynt: Öğrenmek İstiyorum teşekkür ederim aldık arabayı ama şimdiden verdiği haz çok güzel tabıkı dığer araçlara gore dezavantajları var aracın ısıtma sistemi dediğiniz gibi motor çalıştığı sürece soğutma sistemi çalışıyor benım aracımda da oyle ama ılk fırsatta ıptal ettırıp ayırmayı...
  11. ömer25

Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım

Ynt: Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım arazi kafasından olabılır gıbı gelıyor bana onunda cıkmasının adet fıyatı 300 lıra ıkıtellıde sımdı bırde amerıcan dedıklerı varmıs degıstırınce sorun cıkarmaz dıyolar cıftı 500 lıra bende taktırıp kullanan varmı sorun oluyormu merak edıyorum...
  12. ömer25

Öğrenmek İstiyorum

Ynt: Öğrenmek İstiyorum suzuki vitara jlx 3k hardtop modeli derim bende alalı 1 hafta oldu harika birşey üstünü açıp asfalta çıktığında butun dıkkatlerı ustune topluyorsun sadece bu degıl araç bana güven verıyor tavsıye ederım ama rent olup olmamasına dıkkat....
  13. ömer25

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...
  14. ömer25

1990 vitara jlx

Ynt: 1990 vitara jlx Aracın parçalarını ikitellide daha rahat temın edılecegını soyledıler maslakta dun gosterdım aracı bazı parcalar maslakta bulunmayabılır ıkıtelliye gıdıp alıp gerı gelmektense semte yakın bır usta bulmak daha cazıp su an ıcın en azından ıkıtellı yakın... yınede tavsıye...
  15. ömer25

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar herkese istanbul k.çekmeceden ömer çelik.artık bu siteyı takıp ederek sızlerle butun spor dallarında kı organızasyonlara katılmak için burdayım.hayatın monotonlugunu dogayla unutmak için ...saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR