1990 vitara jlx

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ömer25 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,389

ömer25

PARAN VARSA RANGE ROVER PARAN YOKSA GAME OVER....
Yer
İstanbul-K.Çekmece
selamlar herkese... Öncelikle siteyi takip ederek ve araştırarak suzuki vitara almaya karar verdim ve 2 gün önce nasip oldu aldık arabayı ve gırdık bu işin içine.bu işin içinde olan siz buyuklerımden aracım hakkında bılgı almak ıstıyorum.k.çekmecede oturuyorum aracımda bıraz masraf var yokta ben tıtız oldugum ıcın yaptırmak istıyorum.mekanık olarak baranax demırı rot kolları vb. kısacası aklımda olanları yaptırmak için bana bu arabanın erbabı bır usta tavsıye etmenızı rıca ederım... saygılar

DSC04794.jpg

Etiketler
Ynt: 1990 vitara jlx

maslak sanayı aksıyon oto murat usta yada dıger alternatıfın
bostancı sanayı grand oto ahmet-battal usta ıkısınede sonuna kadar reerans olabıırız zaten ıkısıde kendını kanıtlamıs servısler

Aracın parçalarını ikitellide daha rahat temın edılecegını soyledıler maslakta dun gosterdım aracı bazı parcalar maslakta bulunmayabılır ıkıtelliye gıdıp alıp gerı gelmektense semte yakın bır usta bulmak daha cazıp su an ıcın en azından ıkıtellı yakın... yınede tavsıye ettıgınız ustalar aklımda olacak ılgınıze teşekkurler...

dediğim gibi ufak tefek eksıklerı gıderdık maslak aksıyon otomotiv murat ustaya emeklerınden dolayı teşekkur edıyorum va bana tavsıye eden arkadaşa ve herkese .... şimdi daha bır ıçım rahat oldu yaptırdıktan sonra... çok yakında kaporta ve boya işlemlerıne başlıyıp yayınlıyacağım fotoğrafları sabırsızlıkla beklıyorum. bu konudakı yapacağım yenılıklerde sız buyuklerımın goruslerı benım için çok önemli olacak .çok yakında BİR VİTARA YENİDEN DOĞUYOR konusunda görüşmek üzere herkese saygılarrrrr

DSC04797.jpg

DSC04800.jpg

DSC04802.jpg

DSC04804.jpg

IMAG0312.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.