omerskr kullanıcısının son içeriği

1. O

uyku tulumu -32 derece sıfır

Ynt: uyku tulumu -32 derece sıfır ben aldığım kişiden biliyorum yoksa tulumcu falan değilim işin açığı ama zaten askeryie kullanmaz eğer düşük derecede bir tulum olsa doğuda diye düşünüyorum
  2. O

Ynt: uyku tulumu -32 derece sıfır tulumun bi kaçını kendi elimizle açtık gerçektn kullanılmamış içi gayet geniş kilolu arkadaşlarda rahatlıkla girebilir ve kafa hariç 180-185 cm uzunlukta tulumlar yani 190-195 boya kadar olabilir rahatlıkla
  3. O

Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka

Ynt: Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka 175 boy ve 105 kiloya göre olabilir çünkü 120 kilo bir arkadaşa parka satmıştık şikayet gelmedi ama tekrar söylüyorum ürünler 2. eldir içi kapşonu vardır bazı parkalarda fermuar arızası oluyor onuda 5 tl ye yeniliyorlar zaten yırtık...
  4. O

Ynt: Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka bak arkadaşım yukarda mkenin hurda listesi mevcut bu parkaları benim bir tanıdığım aldı aynı soruları bende ona sordum merak etme ve gözlerimle bir hangardan fazla askeri kıyafetleri görünce inandım fe faturalarınıda kesebilirim dedi ama...
  5. O

Ynt: Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka http://www.mkehurdasan.com.tr/311210yp2.htm bu sitede mke nin hangi ürünleri hurda olarak satışa çıkadığı mevcuttur bizim bunları aldığımız yerde faturaları falan mevcuttur yoksa nette askeri malzeme satmaya kimin aklı cesareti yeter.
  6. O

Ynt: Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka demekki yanlış biliyormuşsun
  7. O

Ynt: Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka mke ihale ile askeri hurdalarını satar alan bir tanıdığımız vasıtası ile bunları satıyoruz ihale ile hurdaya ayrılmış tasviye olmuş ürünlerdir
  8. O

Ynt: Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka boy ve kilo verirsen daha rahat yardımcı olurum bi çok beden mevcuttur.
  9. O

elimde kullanılmamış 200 adet civarı -32 derece uyku tulumları var sıfırdır ilk siz acacaksınız ve gerçekten piyasa fıyatının 4 te birine askeri ürünlerdir kullanılmayıp tasviye edilenlerdir toptan alım olursa daha iyi olur -32 derece 2 kat ilk katı fermuarlı ikinci katı çıtçıtlı askerde...
  10. O

elimde orjinal gore tex soğuk iklim kamuflajı parkası pantolonu ve gömleği bulunmaktadır sayıca fazla adette askeriyeden çıkmadır söküğü yırtığı yoktur su ve rüzgar geçirmez gerçekten kaliteli bir ürün parkanın sökülüp takılabilen içi ve kapşonuda vardır doğuda askerlik yapanlar bilir sadece...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri