onrylmz84 kullanıcısının son içeriği

1. O

Sığ Su Bayılması

Ynt: Sığ Su Bayılması genel olarak yazılanları okuduğum zaman aslında yanlış yazan düşünen kimsenin olmadığını görüyorum hepimizin syledikleri birbirini tamamlayan noktalar.serbest dalışta yalnız olmamak birilerinin uydurduğu bişey değil acılarla ve kötü sonuçlarla tecrübe edilmiş...
  2. O

Hint Okyanusu ve Kızıldeniz

Ynt: Hint Okyanusu ve Kızıldeniz su altı resimlerinide bekliyoruz...ilginç biyermiş :))
  3. O

Deniz Haritaları Ve Kullanılması

Ynt: Deniz Haritaları Ve Kullanılması çok faydalı bilgiler teşekürler...
  4. O

Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında

Ynt: Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında hayırlısı olsun sizin için inşallah.bende bi vitara arıyorum almak için,açtığınız konu benim içinde çok faydalı oldu :) gerçi bnm bütçem biraz daha düşük 15.000 civarında ama olsun bu bi tutku...
  5. O

vitara jlx yeni motor nezaman ister...

Ynt: vitara jlx yeni motor nezaman ister... cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekür ederim ve hoşbulduk....hepsini değerlendiricem tabi birazda şans kısmet işi anladığım kadarıyla iyi bi usta bulmamda şart heralde.inşallah sorunsuz bi vitara sahibi olabilirim.sonucuda ayrıca yazarım aldıktan...
  6. O

vitara jlx yeni motor nezaman ister...

merhaba arkadaşlar uzun bi süre arkadaşlarımın araçlarıyla (niva-vitara-terios) dağ bayır gezip dalış yapılcak koyları araştırdıktan sonra artık kendi vitaram olsun istiyorum ama km'ler çok yüksek yada çok düşük (yeni yapılmış motorlar) nasıl bi tercih yapmalıyım 250.000 deki bi motorumu 27.000...
  7. O

arkadaşlar 2000 model vitaramı satıyorum 17500 05422153198

Ynt: arkadaşlar 2000 model vitaramı satıyorum 17500 05422153198 resimleri bekliyoruz lütfen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri