Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sığ Su Bayılması
genel olarak yazılanları okuduğum zaman aslında yanlış yazan düşünen kimsenin olmadığını görüyorum hepimizin syledikleri birbirini tamamlayan noktalar.serbest dalışta yalnız olmamak birilerinin uydurduğu bişey değil acılarla ve kötü sonuçlarla tecrübe edilmiş...
Ynt: Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında
hayırlısı olsun sizin için inşallah.bende bi vitara arıyorum almak için,açtığınız konu benim içinde çok faydalı oldu :) gerçi bnm bütçem biraz daha düşük 15.000 civarında ama olsun bu bi tutku...
Ynt: vitara jlx yeni motor nezaman ister...
cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekür ederim ve hoşbulduk....hepsini değerlendiricem tabi birazda şans kısmet işi anladığım kadarıyla iyi bi usta bulmamda şart heralde.inşallah sorunsuz bi vitara sahibi olabilirim.sonucuda ayrıca yazarım aldıktan...
merhaba arkadaşlar uzun bi süre arkadaşlarımın araçlarıyla (niva-vitara-terios) dağ bayır gezip dalış yapılcak koyları araştırdıktan sonra artık kendi vitaram olsun istiyorum ama km'ler çok yüksek yada çok düşük (yeni yapılmış motorlar) nasıl bi tercih yapmalıyım 250.000 deki bi motorumu 27.000...