onur artarslan kullanıcısının son içeriği

1. O

hj 60 yükseltme işleminde yardım ve bilgilerinizi almak istiyorum

yükseltme işlemi ve flanş takmak istiyorum dogru bir uygulama işlemini nasıl yapmalıyım
  2. O

toyotacılar yardım lutfenn

Ynt: toyotacılar yardım lutfenn evet haklısınız siteye yeni üye oldum açıkçası ögrenme aşamasındayım. link için saolun
  3. O

toyotacılar yardım lutfenn

1987 model hj 60 ım var yükseltme işlemi ve specer taktırmak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var
  4. O

2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...

Ynt: 2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ... çok teşekkurler. şimdi jantlarımı 16x8 0 ofset aldım fakat rot başlarına sürttü 16x7.5 la kurtardım gıbı ama araya ınce bır dısk taktırdım ama içim el vermedı onlara değiştirmelımıyım bırde arazıde denedım lastıklerı taktıktan sonra arka...
  5. O

2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...

Ynt: 2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ... selamlar. kürşat bey merhabalar bende sizlere katılmak istiyorum 87 model dizel toyota hj 60 aldım yavaştan yaptırıyorum 285/ 75/16 cooper stt lastık le basladım suan tampon sepet basamak işlemleri uygulanıyor bazı konularda sıze danısmak...
  6. O

Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu yardımınız için teşekkürler.
  7. O

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu ustalar onu denediler fakat 4 cm yakın aracın lastikleri dısarı taşıyo ve trafikte sorun yaşatabılır bana bir jantcı da 16x7.5 jant takarsak kurtarır dedi sizcede kurtarırmıı yada bana başka sorunlar açar mı
  8. O

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu selam bende 87 dısel cruiser aldım yeni ve jant konusunda sıkıntı cekıyorum cooper stt 285/75/16 lastık aldım jantlar ıcınde 16x8 dendi zorda olsa onuda buldum fakat önlerde jantlar rot başlarına degiyor napabılırım yardımcı olursanız...
  9. O

land crusier 16 inç jant yardım

merhabalar... ben aracımı yenı aldım ve bu hobiye bende katılabilmek için lastik ve jantlardan başlamak istedim 285/75/16 cooper stt lastik aldım fakat jantlarda 16x8 bulmakta çok zorlanıyorum. bugun bır adet 16x8 ofseti 10 olan bır jant buldum fakat ön kısmıı rot baslarına degiyor yardımcı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri