onur70 kullanıcısının son içeriği

1. O

2 Çocukla Kamp Yapmak Mı ?

https://i.hizliresim.com/vazWgr.jpg Arkadaşlar husky boyardda polleri bu kanca gibi parçanın içinden mi geçirmemiz gerekir?
  2. O

Araç var Mat olarak da 3 tane evolite camo pro mat almaya karar verdim. Ufak tefek eksiklerim var hala kurekti, nacakti onlara bakıyorum..
  3. O

Bugün Husky Boyard elime ulaşacak, evet şimdilik yazın sıcak günlerde kamp düşünüyoruz. Mat konusunda şişme mi alsam yok sa 1.0 1.2mm kalınlıkta olan matlardan mı alsam karar veremedim. Melikler yaylası, kovada gölü, salda gölü, dalyan olarak kabaca bir planım var. Nedense kamp yapma fikri bile...
  4. O

Teşekkür ederim aynı şekilde ben de yol planı çıkarmak istiyorum 3 4 farklı noktada 1 hafta 10 gün geçirmek istiyorum. Şuan husky bizon 4'de karar kıldım ama mat konusunda karar veremedim daha. Sıcaklar için de agustosun son haftasından itibaren gidilse çok sıkıntı olmaz herhalde...
  5. O

Değerli yorum ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler...
  6. O

Keyif almak çok önemli, orada geçirilecek zamanın kalitesi, havası çok önemli. Biz de 2 yaşındaki çocuğumuz için çok istiyoruz kendimiz seviyor olsak da en çok onun egleneciğini düşünüyoruz. Sizinkiler zaten büyük çok daha keyifli geçecektir. Benden daha tecrübeli arkadaşlar olacağını düşündüğüm...
  7. O

Teşekkürler zor olacak diyorsunuz :) Belki birdahaki seneye de erteleyebiliriz, nasip bakalım...
  8. O

Merhaba, bu yaz inşallah Akdeniz ve Ege taraflarında 2 3 farklı noktada kamp yapmak istiyoruz. İstiyoruz ama biri 6 aylık olacak diğeri de 2 yaşında 2 çocuğumuz var :) Kendi özel aracımız var. Tulum dışında neredeyse gerekli tüm malzemeleri temin etmek için araştırıyorum. Daha çok düzlük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri