opordace kullanıcısının son içeriği

1. opordace

Mitsubishi Servis Hakkında Herşey

Ynt: Mitsubishi Servis Hakkında Herşey mete bey merhaba.misthubishi l 200 aracım var.motor çalışırken ince bi vuruntu sesi var.tıtreşimi engelleyen miller varmış pndan dediler neden olabilir bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz.
  2. opordace

Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum

Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var.misthubishi l 200 varsorun şu motordan ses geliyor.servis titreşim mill dedi ama kafam rahat değil bilgi verebilirmisiniz
  3. opordace

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi mitatcan bey ayderde çok of road yapan var hatta siz gelin ardeşene ardeşen of road culubu var. isterseniz sizin gurubunuzla bir hafta sonu yaparız kaçkarlara.
  4. opordace

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi ZEKİ BİRİNCİ / RİZE ----ARDEŞEN
  5. opordace

Defender Şanzıman Ötmesi

Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi bende rize ardeşenliyim.iismim zeki .trabzon biraz uzak olduğundan üşeniyoruz ama servise götürecez sanırım trabzona.
  6. opordace

Defender Şanzıman Ötmesi

Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi büyük resmi
  7. opordace

Defender Şanzıman Ötmesi

Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi ben rizeliyim burda defenderden anlayan yok.birazda parça fiyatları uçuruyolar ondan sordum.bu arada arabanın resmini de koyuyorum satılıktır.
  8. opordace

Defender Şanzıman Ötmesi

Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi hidrolik ekledim ama eksiltıyor sanırım alt tarafındaki merkezden.hidrolik merkezinin fiyatını biliyomusunuz.
  9. opordace

Defender Şanzıman Ötmesi

Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi hidroliği bitmiş ama halbuki yeni eklemiştim. hidrolik eklersem düzelirmi bilmiyorum.bi yarın olsun hele.
  10. opordace

Defender Şanzıman Ötmesi

Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi hareket halindeyken debiaj düşmesi vitese geçmemesi hakkında bilgi verebilirmisiniz.teşekürler
  11. opordace

slm

2.5 dizel 5 ileri şansuman 4x4 tenteli 1990 model resimde görüldüğü aynı değerde veya düşük değerde binek otomobillerle takas olabilir. fiyatı 12 500 tl

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri