Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L 200 4X4 / 4X2 / DEFENDER KARARSIZLIĞI
merhaba.soyle bilgi vereyim l200 sehir ici ve dısı boyutları haric tam bir surus konforu sunar aile arabasi olarak artilari bineklerden fazladir tabii eger arka kasayi kapatip kapali bagaj yaparsan .otomatik arazili l200um var sehir ici 50,53 kurus...
Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan
merhaba arkadaslar.karavan konusunda benimde tercihim pino2010 tarzi yada niewiadow gibi kucuk.araci yormayan ayrica avcilik kampcilik vede offroad icin uygun kompakt karavanlar.bu sebeble pino 2010"u bayagi bir arastirdim ve goruslerimi paylasmak...
Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !
arkadasımıza katılıyorum.bu aracı bu lastiklerle kullanmak icin profesyonel kit lazım huma otodan yada arb tar otodan temin edebilirsiniz.ancak bunu yapsanız bile yakıtın neredeyse ikiye katlamasını yada kısa vadede akis kesmesini akis...
L200 üme takmak icin yeni tip 16 jant arıyorum arkadaslar bendeki orjinal 17 jant.lastik secenekleri 16 da daha fazla birde tipi hosuma gitti bu konuda bilgisi olan varsa simdiden tesekkür ederim :)
Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?
merhaba arkadaslar son bilgileri sizinle paylasayım.benim aracım 2008 model otmatik astc li l200.bu sistem sadece fren kontrolu yaparak aracın asfaltta ve virajlarda savrulmasını engelleyen bir sistem arazide hicbir ise yaramaz hatta...
Ynt: L200 CAMUR PASPASI NERDEN BULUNUR?
paspas kabusu ortak sorun ben kullanmadım fakat su lınktekını alan arkadsım var fena degıl dıyor
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/mitsubishi-l-200-2010-gt-3-boyutlu-paspas-45500324#aciklama...
Ynt: 2007 L200 ile aranizdayim artik
merhabalar aracınız hayırlı olsun.aracı antalyadan almıssınız bende antalyadayım oncelıkle bu araca antotoda almadan once baktırdınızmı cunku bız bu aracı bundan yaklasık 4 yada 5 ay once tam emın degılım tarıhten.ılanda gormustuk aracı gormek ıcın sahıbıne...