Orkun kullanıcısının son içeriği

1. Orkun

Yedigöller Gezisi - PANGEA

Sevgili Dostlar, Ormana doymak için haydi Yedigöllere ! Bu hafta yapacağımız aktivitemiz oldukça zevkli ve bol oksijenli olup, ailelerimizi de getirebileceğimiz yumuşaklıkta olacak. Çamur dolu parkurlardan sonra Yedigöller’de dünya üzerinde cenneti yaşayacağız. Gezi planı öncesinde bazı...
  2. Orkun

Pangea Offroad - Yedigöller Milli Parkı (Diğer Gezi)

Ynt: Pangea Offroad - Yedigöller Milli Parkı abi meraklanmayın gezi çok sıkı geçmeyecek. ormana en güzel mevsimde giriyoruz. herkesin keyif alacağından eminim. araçlarımız çok zorlanırsa alternatif yollarımız da var. orada araç kıyımı yapmaya gitmiyoruz zaten :) Fakat çamur kesinlikle olacak...
  3. Orkun

Ynt: Pangea Offroad - Yedigöller Milli Parkı bizler parkuru yumuşak hazırlamaya çalıştık. Standartlar araçlar elbette girebilecek. Hatta daha keyifli olacaktır. Bizlerde vinçler var olduğundan orada kalacağınızı pek düşünmüyoruz. Sadece Lastiklerinize güveniyor musunuz, bizim için önemli bir...
  4. Orkun

Ynt: Pangea Offroad - Yedigöller Milli Parkı Alternatifi olan birkaç yolun GPS verilerini oluşturduk. Hava durumuna göre hangisinden geçeceğimizi seçeceğiz. Hem olayın gizemini hem de değişiklikleri göze alarak geziden sonra tam olarak size GPS Kayıtlarını gönderirim.
  5. Orkun

Ynt: PANGEA OFFROAD - Yedigöller Milli Parkı Sevgili dostlar, Yazmış olduğum email adresine değil de forumdan yanıtlamaya devam ediniz. Bu şekilde iletişim kurmamız daha uygun olacaktır. Saygılarımla, Dr. Orkun Muhsinoğlu
  6. Orkun

Sevgili Forum Dostları, Sıradaki aktivitemiz 11-12 Kasım 2006 tarihinde Yedigöller Milli Parkına gerçekleştirilecektir. Bölgenin birinci ve ikinci keşif faaliyetlerini tamamladık. Biraz yoldan çıkacağız ve kimsenin geçmek istemediği ve haliyle tabiatı bize bıraktığı yerlerden geçeceğiz...
  7. Orkun

Bolu Off Road Oyunları 2006

Bolu'da bir başka aktivite daha Sevgili Forum, 2000 yılında subaşı oyunlarına katılmıştım. gerçekten de kalabalık ve eğlenceli oluyor. Beccenin Becerisi diye bir çamurlu geçiş koymuşlardı, Sanırsam Sayın Mehmet Abi dışında kimse de zaten geçememişti. Bence doğayı seviyorsanız, Offroadu...
  8. Orkun

Tuz Gölüne Davet

Ynt: Tuz Gölüne Davet
  9. Orkun

Tuz Gölüne Davet

Ynt: Tuz Gölüne Davet niva da harikalar yarattı. ama ne de olsa onu fazla yormamak lazım. genelde sert zeminlere yakın ilerlemeye çalıştı. hiç batmadan geziyi tamamladı. Önden ilerleyen araçlar ise sürekli bataklık arazilerle karşılaştı ve zorlandı. Tuzun dış görünümü oldukça ilginç. Renk ve...
  10. Orkun

Tuz Gölüne Davet

Ynt: Tuz Gölüne Davet tuz gölünde birçek araç çalışıyor hepsi de sağlam. Şart olan tuz gölünden çıkınca aracın hemen iki kez yıkanması. tertemiz oldular hepsi o zevke herşey değer bence
  11. Orkun

Tuz Gölüne Davet

Ynt: Tuz Gölüne Davet
  12. Orkun

Tuz Gölüne Davet

Ynt: Tuz Gölüne Davet ortalıkta bir sürü hayvan ölüsüyle karşılaştık. İskelet ve deri duruyor fakat içi tamamen boş artıklar... elimde daha bir sürü resim var fakat asıl güzel olanlar, profesyonellerin çektikleri www.pangeaoffroad.org sitesinde sanırım birkaç gün sonra yayınlanır.
  13. Orkun

Tuz Gölüne Davet

Ynt: Tuz Gölüne Davet acemiliğimden ve acelemden karışık gönderdim resimleri umarım görünüyorlardır.
  14. Orkun

Tuz Gölüne Davet

Ynt: Tuz Gölüne Davet 120 km dayadılar 30bin dolarlık atvler bunlar deli zaten ben de bindim uzayıp gidiyor 800 cc 4 zamanlıymış resimlerini atıyorum
  15. Orkun

Tuz Gölüne Davet

Ynt: Tuz Gölüne Davet Merhaba, Bir çok resim çekildi elimde sadece kendiminkiler var. Diğerlerininkiler sanırım birkaç gün içinde derlenip web sayfasında yayınlanır. benim resimleri ne zaman isterseniz gönderirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri