Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
harika fotoğraflar hocam. hepsi birbirinden güzel. harika bir faaliyet geçirmişsiniz, hepinizin ellerine ayaklarına sağlık. gelemediğimize iyice yanmaya başladık şimdi
gelemeyenleri tam ortadan çatlatan bir faaliyet olmuş. çok çok güzel fotoğraflar...atvlerin çekici görevi görmesi çok enteresan olmuş bu arada nissanda MT ler dikkatimden kaçmadı değil
Ah o bisikletlerin birinin üstünde bende olsaydım... Ah ah.. Yinede bisikletimi kolay kolay öyle bir yere sokmak pek tercih sebebim olmaz. Neticede süratli iken tekerlerin kaldıracağı tuz zerrecikleri bisikletin canını okuyabilir. Genede en azından bir kereliğine denemek isterim.
Buradakilerde ve sitedeki resimlerde harika...
Pangea kulübünü ilk 4x4freelife da duymuştum.
Güzel aktiviteleri varmış...
Geziye katılan Niva tuz gölüne girmedi mi yoksa resimlerdemi görünmez?
Girmediyse nedenini merak ettim, araçtan dolayı mı acaba diye...
niva da harikalar yarattı. ama ne de olsa onu fazla yormamak lazım. genelde sert zeminlere yakın ilerlemeye çalıştı. hiç batmadan geziyi tamamladı. Önden ilerleyen araçlar ise sürekli bataklık arazilerle karşılaştı ve zorlandı. Tuzun dış görünümü oldukça ilginç. Renk ve kabarıklık olmadan direk bataklığa saplanabiliyorsunuz ya da burası kesin bataklık dediğiniz yerden dişsiz ve balon lastiklerle patır patır ilerleyebiliyorsunuz. Niva'nın motoru sanırım ki devir de yapmıyor ki ben tuzun üstünde 7000 d/d ile vites değiştiriyordum bu da hız kazandırıyor ve batma riskimi azaltıyor. ama herşeye rağmen ben oraya batmaya gittim ve aracımın limitlerini denedim. Çok zevkliydi. Eski aracım Pajero idi. Elbette onun gibi değil ama ben keyif alıyorum... Sorarsanız Nivacı abimiz belki benden daha fazla keyif alıyor arabasıyla. Yıllardır aracını değiştirmediğine göre birşey var bu işte