ORMANCI ALİ kullanıcısının son içeriği

1. O

SAFİR T 14

Ynt: SAFİR T 14 Arkadaşlar, Ben www.tabancatufek.com üyesiyim. Çeşitli yerlerde buluşmalar gerçekleştirir, atış organizasyonları yaparız. Bu tüfekle ilgili oldukça uğraşmışlığımız var. Lütfen ilgili foruma girerek yorumları ve incelemeleri okuyun. Bu tüfek av için değildir. Genellikle AR...
  2. O

Küre Dağları Milli Parkı

Ynt: Küre Dağları Milli Parkı Keşke faaliyetiniz 15 Kasım gibi olabilseydi. O tarihlerde yapraklar kızarır, doğa renk cümbüşüne döner, sular coşar. Fırsatını bulabilirseniz Batı Karadeniz'in doğasını Kasım ayında görmenizi öneririm.
  3. O

Küre Dağları Milli Parkı

Ynt: Küre Dağları Milli Parkı Son.
  4. O

Küre Dağları Milli Parkı

Ynt: Küre Dağları Milli Parkı İyi seyirler.
  5. O

Küre Dağları Milli Parkı

Ynt: Küre Dağları Milli Parkı Devam.
  6. O

Küre Dağları Milli Parkı

Ynt: Küre Dağları Milli Parkı Devam.
  7. O

Küre Dağları Milli Parkı

Ynt: Küre Dağları Milli Parkı Resimlere devam.
  8. O

Küre Dağları Milli Parkı

Bir Orman Mühendisliği öğrencisinin gözünden Küre Dağları Milli Parkı'nın Bartın kısmından görüntüler.
  9. O

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Araçta BRC sıralı LPG kiti var. Rölanti düzensizleşmiyor ama araç ne yapsam da devirlenmiyor. Benzine geçince de devirlenmiyor. Belki biraz beklesem düzelecek. En mantıklısı ekstrem koşul ve yüksekliklerde benzinle seyahat etmek.
  10. O

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Sayın sorarlarsa arazideyim (Kusura bakmayın isminizi yazmamışsınız), Arabanın alçak rakımda hiçbir sorunu yok. Sorun 1500 m'nin üzerinde oluşmaya başlıyor. Ustalar avans ayarından olabilir diyor. Bartın'da yüksek rakım olmadığından sorun yok. Ateşleme...
  11. O

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey "5)motor hacmi 2.4 olduğu için üst motor hacimli araçlar gibi yüksek vergi vermezsiniz.( aynı yaş grubunda 4.0 motor bir arazi taşıtının vergisi 1.700 tl iken , bu araca 6 aylık 156 tl ödersiniz). Bende aynı benzinli aracın 2001 modeli var. Ben 460 lira...
  12. O

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Merhabalar, Bende birkaç küçük ipucu vermek istiyorum. Benim 2.4 benzinli 2001 model terranomun üst radyatör hortumu yırtılmıştı. Tofaş hortumları ve Hyundai hortumları uydu. Ucuz olduğundan Tofaş hortumu taktık. Kelepçeleriyle 12 TL. 1 ay oldu sorun...
  13. O

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey İlginize çok teşekkür ederim. Aslında hangi işi nerede kaça yaptırabiliriz konusunda bir veri bankası oluştursak harika olacak. Malum Terrano'cu çok az, olan da fazla ilgili değil.
  14. O

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Sizde telefon numarası veya adresi var mı?
  15. O

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Az önce Nissan Ankara yetkili servisini aradım, 2001 Terrano 2 için fiyat aldım. Sunroof camının kenarındaki fitil deforme oldu. Su alıyor. Fitil lazım dedim. Fitil yokmuş, camıyla takımmış, öyle satılırmış. Camın fiyatını sordum 2000-2500 lira arası bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri