osiris12 kullanıcısının son içeriği

1. osiris12

2006 Grand Vitara 2.0 AT (Yeni kasa) - Problemler ve bilgi ihtiyacı

Ynt: 2006 Grand Vitara 2.0 AT (Yeni kasa) - Problemler ve bilgi ihtiyacı Tekrar teşekkür ederim. Bilgiler ve tavsiyeler için eksik olmayın. SunOto Dursun Usta ile konuştum, kendisi ilk sorumla ilgili olarak sorun olmayacağını söyledi. İçim biraz rahatladı. En azından diferansiyel sorununu...
  2. osiris12

2006 Grand Vitara 2.0 AT (Yeni kasa) - Problemler ve bilgi ihtiyacı

Merhaba Arkadaşlar, 2006 Suzuki Grand Vitara 2.0 AT (full versiyon) sahibiyim. Arabamı ikinci el olarak 2009 yılında aldım ve üç yılda yaklaşık 65.000 km. kadar kullandım. Aracım aynı zamanda Sıralı sistem Atiker LPG ile geldi. Gazla kullanmak oldukça ekonomik ama şimdi ikinci kez Silindir...
  3. osiris12

Uzun süreli Schengen Vizesi alabilecek miyim bir sürü evrak verdim???

Ynt: Uzun süreli Schengen Vizesi alabilecek miyim bir sürü evrak verdim??? Merhaba, 1 yıl kalışlı vize alabilmeniz çok zor. Ben 12 yıldır neredeyse her yıl Almanya Schengen vizesi alıyorum. (Bu arada büyük bir Alman şirketinde çalışıyorum.) Önceleri 1 yıllık 30 gün kalmalı veriyorlardı...
  4. osiris12

2006 Grand Vitara 2.0 AT (Yeni kasa) - Ön diferansiyel

Merhaba Arkadaşlar, 3 yıldır çok severek kullandığım Grand Vitara 2.0 JLX AT aracımın ön diferansiyeli arızalandı. Ayna mahruti, ve istavroz dişlileri aşınmış ve mevcut durumuyla artık iş görmez halde. Aracı şimdilik 2 çeker olarak kullanmaya devam ediyorum. Ama en kısa sürede komple ön...
  5. osiris12

DASK DOGAY 2011 - 18-22 Mayıs

DASK DOGAY (Doğada Görüntü Avcılığı Yarışması) 2011 Kırklareli - Demirköy - İğneada / Longoz Ormanları bölgesinde 18-22 Mayıs tarihlerinde düzenleniyor. http://www.dask.org.tr/dogay_2011/dogay_2011_birinci_duyuru.doc http://www.dask.org.tr/dogay_2011/DOGAY_2011_YARISMA_BILGILERI.doc...
  6. osiris12

Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar

Ynt: Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar İllere göre kullanıcılar konusu iyi fikir ama il bazında zaten güzel paylaşımlar olan http://www.gezenbilir.com/index.php?board=83 şeklinde bir başlık var. Aslında bu alanı ben de yeni farkettim :) ve çok hoşuma gitti. Teşekkürlker...
  7. osiris12

Vitara Jlx Rolanti Problemi

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi Merhabalar. Aynı sorunu ben de yaşadım uzun süre, tek farkla: benim aracım Grand Vtara 2.0 AT 5K 2006 Model. Ama inanın aynı sorun söz konusu oldu. İlkinde Suzuki yetkili servise gittim ve LPG'den dolayı subap kapaklarının aşındığını söyleyip bir taşlama denilen...
  8. osiris12

Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ?

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ? Sn. Hudev, ben de vitarayı örnek verdim sadece. Ama SsangYong bile olsa bu kablo meselesi bana yine de garip geldi. Saygılarımla
  9. osiris12

vitara ve lr

Ynt: vitara ve lr Merhaba, Evet, LowRange 5 kapılı 2000 cc'de var ve gerçekten işe yaradığını test edip gördüm. Hatta ilk denemelerimde aracı N' ye almadan (otomatik vites) 4L-Lock'a aldığımda ve çıkardığımda uzun süre bu şekilde kullandığım da oldu. Yani düz yolda bile bu modda kullandım...
  10. osiris12

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ? SsangYong'u bilmiyorum, ama 4x4 ve arazi koşulları için üretilmiş herhangi bir araçta, alttaki kabloların bu kadar özensiz ve zarar görecek gibi yapılmış olacağına inanmıyorum. Bence farklı bir şey sözkonusudur. Kendi adıma Yeni Kasa...
  11. osiris12

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ? Bir GV 2006 sahibi olarak tereddütsüz Grand Vitara...
  12. osiris12

Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita

Ynt: Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekür ederim arkadaşlar. Yaralanan yok... 150 km. hızla kaygan yolda giden korsan minibüs şoförü de biraz üşütmüş hastaymış... Geçmiş olsun diyorum. Ama sanırım bir süre boyunca...
  13. osiris12

Ynt: Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita Arkadaşlar sizin arabnız bu hale else kordinatlarla ilgilenebilir miydiniz? Hafta sonu Uludağ dönüşünde bir minibüs sürücüsünün yaptığı güzellik :(( En az bir ay diyor servis... Bazı parçalar yurtdışından gelecekmiş...
  14. osiris12

Ynt: Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita :) Gelir gelir, lütfen bir kaç gün daha sabır... Ayrıca bölgeye gelmek isteyip de koordinat ve diğer detay bilgilere ihtiyacı olanlara daha acil olarak bilgiler vereceğim. Koordinatları elinde bulunduran arkadaşa...
  15. osiris12

Ynt: Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita Merhaba Ahmet bey, Hatırlattığınız iyi oldu. Bu hafta sonu Kırklareli'nin Pınarhisar -> Çayırdere -> Kurudere -> Paspala -> Armağan -> Dereköy -> Karadere -> Şükrüpaşa -> Sarpdere -> Balaban (Velika) güzergahını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri