Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)
tarık kardeşim aracın hayırlı olsun sana ve kendime bol bol şans ve bir o kadar da sabır diliyorum.bende bir defender topluyorum hatta iki biladeriminki ile başladık benimki ile devam ediyoruz.Çok yorucu ve zaman isteyen bir iş allah sabirlar...
Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den
bu uzun yolculukta size başarılar ve sabırlar dilerim.fotoğrafların devamını bekliyoruz.saygılar.osman keskin
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.
arkadaşlar seymende düzgün araç yok ihalede yok sanırım araçların hepsi perakendeye ayrılmış.Seymeni listeden çıkarın bence
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz
gazi abi ben kocaeli deyim benim oraya gelme imkanım yok ama davetin için teşekkür ederim.anladığım kadarıyla mükemmel bir sonuç almışsın.bende araç topluyorum biladerimle birlikte senin kullandığın malzemelerden bende kullanmayı düşünüyorum paylaşımın...
Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı
abdullah abiciğim eğer yaptığın işten zevk alıyorsan geri kalanı teferruattır benim için.Sana yaptığın işte başarılar diliyorum ve paylaşımın içinde teşekkür ediyorum.SAYGILAR.osman
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz
gazi bey baştan sona bütün çalışmalarınızı zevkle izledim,sizin için gurur verici olmalı.Ses yalıtımındaki sonucu merak ediyorum,aracın içindeki ses durumu nedir?Biraz bahsederseniz sevinirim .BOL ÇAMURLU GÜNLER.saygolar.osman..!
Ynt: Çalış Senin de Olur (Defender 110)
eğer böyle bir araç topluyorsanız sanayici bir çevreyede sahip olmalısınız ki sıkıntı yaşamadan ustaların maheretli ellerinden bir şahesere sahip olasınız.Ercan abininde bildiğim kadarı ile ankaradaki sayılı ustalarla sağlam bir ilişkisi var.
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"
çok güzel bir iş çıkarmışsınız paylaşımınız için de ayrıyetten teşekkürler allah bizede böyle bir operasyon nasip eder kazasız belasız bol çamulu günler saygılarımla
osman keskin
kocaeli
Ynt: Landrover Defender 110'dan Tek Kapı Çift Kabin Hardtop ve Softtop Bir Araç Olrmu?
defender lego gibidir maddi imkanlar doğrultusunda istediğin şekle sokarsın hardtop softtop pickup sw hiç fark etmez. böyle bir arac isteme sebebini çok merak ediyorum hazır orginal i varken değişik birşey...
Ynt: defendar'a Ankara'dan yardım
geçen hafta abim ile kocaeliden kalkıp ankaraya sırf defender hurdalığına gittik ostim,(ivedik sanayi sitesinde) hurdacılar sitesini sora sora zorla bulabildik.Orada sadece defender hurdacısı var sen tamponu oradan bulabilirsin çok düzgün parçalar var sana...
Ynt: Yuvacık Off-Road Grubu; Servetiye - Serindere - Hamzadağı Gezisi (10 Ocak 2010)
zafer abi seninde pilotluğunu görelim,bi video da sana yapalımda tam olsun