defendar'a Ankara'dan yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lander110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,445

lander110

Yeni Üye
Web
www.sayiklamalar.com
bie süredir defender'ımı ihmal ettim bi kaç sorun var hepsini bir arada halletmek istiyorum ankara'da. Bahsedeceğim sorunlarla ilgili sanayide gidebileceğim, fiyatları makul, bizim arabaların dilinden anlayan nereler var. bu konuda yardım istiyorum.

87 defender 100'uma geçtiğimiz günlerde bir körüklü otobüsün savrulan körüğü çarptı. Daha doğrusu tamponu benim tamponuma takıldı. Ön sağ kısmı dışa doğru eğildi tamponun. kaportada ezilme var sağ yanda. birinci sorun bu,

ikincisi, son birkaç aydır çekişte hissedilir bir düşme var, önceleri rahat kalktığım bazı dik yokuşlarda artık aragazıyla itekaka kavratabiliyorum zaman zaman stop ediyor. bir iki kişiye sordum pompa ve enjektör temizliği tavsiye ettiler, ankarada nerede yaptırabilirim? bu çekiş sorunu başka nelerden kaynaklanabilir?

bir sorun da elektrik tesisatından. bi kaç gün önce teybin yanlış yapılmış hoparlör bağlantılarını düzeltirken farketmeden elektrikli camların kabloları yerlerinden çıkmış. her birinde dörder kablo var kombinasyonları denedim ama çalıştıramadım :smiley:. Sanırım bir elektrikçiye ihtiyaç var. Bir de yine bu konuyla ilgili, araçta zamanında döşenmiş sonra aletler sökülünce ortada kalmış kablolar var, bazılarının uçları boşta vs., park lambaları farlarla beraber yanıyor vesaire vesaire. defender'ın elektrik tesisatını komple elden geçirmek bu fazlalıkları ayıklamak bana ne kadara mal olur?

arka soldaki burçlardan biri bitmiş onu değiştirmek gerekiyor. kasislerde ses yapıyor. bu soruna sanıyorum bir mekanikçi lazım.

aklıma gelenler bunlar. tavsiyelerinizi bekliyorum, yardımlarınız için teşekkürler.

Etiketler
Ynt: defendar'a Ankara'dan yardım

geçen hafta abim ile kocaeliden kalkıp ankaraya sırf defender hurdalığına gittik ostim,(ivedik sanayi sitesinde) hurdacılar sitesini sora sora zorla bulabildik.Orada sadece defender hurdacısı var sen tamponu oradan bulabilirsin çok düzgün parçalar var sana sadece boyası kalıyor.Ayrıca bir konuya da değinmeden geçemeyeceğim ankarada akşama kadar gezdik sadece iki tane kullanılan defender görebildik.defenderin madeninde yaşayan ankaralılar bu araçlara hiçmi ilgi duymuyorlar,eğer oradaki imkanlar kocaelide olsaydı ve siz ankaradan buraya gelseydiniz belki yüzlerce defender görebilirdiniz.saygılar

lander110' Alıntı:
ikincisi, son birkaç aydır çekişte hissedilir bir düşme var, önceleri rahat kalktığım bazı dik yokuşlarda artık aragazıyla itekaka kavratabiliyorum zaman zaman stop ediyor. bir iki kişiye sordum pompa ve enjektör temizliği tavsiye ettiler, ankarada nerede yaptırabilirim? bu çekiş sorunu başka nelerden kaynaklanabilir?

arka soldaki burçlardan biri bitmiş onu değiştirmek gerekiyor. kasislerde ses yapıyor. bu soruna sanıyorum bir mekanikçi lazım.

aklıma gelenler bunlar. tavsiyelerinizi bekliyorum, yardımlarınız için teşekkürler.
Önce pompa mozot giriş yerindeki filitreyi temizlettirin sonra mazot filirtelerini dahada olmadı mazot deposunu temizlettirin

Komle foli burc takımı alın sadece tek taraftan değil hangi burcu değiştiriyorsanız karşısındakinide değiştirin

ilk önce mazot filitrenizi değiştirin hava filitrenizi temizleyin daha sonrasında deponuzun altında tapa varsa onu açıp bir iki litre mazotun akmasını sağlayın tüm bunlardan sonra arabanızın çekişi düzelecektir vrsa mazot deponuzun oralardaki filitreyide temizletin

levent abi merhaba aracınızda cekiş problemi kalmadı sanırım.tüm ağır bakımları yapıldı.periyodik bakımları yapıldığı zaman tekrar kontrollerini yaparız sevgiler abi engin ustanın ordan atilla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.