Outlander kullanıcısının son içeriği

1. Outlander

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

harika geçmişe benziyor, katılamadığım için üzüldüm, katılanlarda çok eğlenmiş, kıskandım biraz. Bir gün inşallah bende katılırım bu eğlenceye..
  2. Outlander

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Doğa güzel, faaliyet güzel, yemesi içmesi güzel, araçlar güzel ama biraz hava soğukmuş sanırım, yinede katılanların yüzlerinden mutlu oldukları görülüyor. Devamını ve katılabilmeyi dilerim.
  3. Outlander

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) teşekkürler, çok faydalı oldu, ilk fırsatta kaçacağım..
  4. Outlander

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Bahsi geçen otelin adı nedir, sair zamanda gitmek istersek lazım olabilir,
  5. Outlander

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Geçen seneki kampınız muhteşem görünüyor, keşke imkanım olsaydı size katılmaya, hayatın tadı böyle çıkar değil mi,
  6. Outlander

Bursa Uludağ - Göller Bölgesinde Kamp

Doğa koruma sebebi ile göllere araç çıkışının yasaklandığını duydum ama kamp için mükemmel bir yer. Ancak arkadaşımın söylediği gibi temmuzun 15inden sonra gitmenizi özellikle gece soğuk olduğundan tedbirli olmanızı tavsiye ederim.
  7. Outlander

Kamp Yeri Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Ynt: Kamp Yeri Tavsiyeleriniz Nelerdir? Güzel bir hobi seçmişsin demek istemiyorum çünkü bu bir hayat tarzı aslında, devamını dilerim.. benim en büyük tavsiyem yanında bir kaç sefer e mahsus tecrübeli birini bulundur,
  8. Outlander

Bursa - Uludağ'da Bir Hafta Sonu

BU GÖRÜNTÜLER YÜKLEMEKLE BİTMEZ..
  9. Outlander

Bursa - Uludağ'da Bir Hafta Sonu

NEDEN YAŞADIĞIMIZI ŞEHİRDE UNUTMUŞUZ..
  10. Outlander

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) Teşekkürler adaşım, bir yıldır bir yere kaçamadım, inşallah bir aksilik çıkmaz da geliriz...
  11. Outlander

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) Merhaba, güzel bir organizasyon olacağını düşünerek bende ailem ile Bursadan katılmak istiyorum. Daha önce herhangi bir organizasyonunuza katılma fırsatım olmadığından olumlu yada olumsuz her ihtimale karşın...
  12. Outlander

pedal üzerinde ve altındaki damlalar

Ynt: pedal üzerinde ve altındaki damlalar teşekkürler
  13. Outlander

Ynt: pedal üzerinde ve altındaki damlalar bunu servis nasıl anlamaz bilmiyorum, her şeyi kontrol ettiklerini söylediler, peki bu kaçak suyu eksiltmez mi, hiç eksilme yok
  14. Outlander

Ynt: pedal üzerinde ve altındaki damlalar kalorifer yada klima kullanmasam da yapar mı? yakın zamanda hiç kullanmadım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,993
Kayıtlı Üye Sayımız
166,742
Kaydolan Son Üyemiz
alpkemal

Çevrimiçi üyeler

Geri