Ouzoo kullanıcısının son içeriği

1. Ouzoo

Enterprise Karavan Kiralamalarında Gezenbilir Üyelerine %30 Indirim

Selamlar. Kod bende çalışıyor, lakin promosyon ile devam edince sadece Kamiq veriyor ve %6 gibi bir indirim sağlıyor. 2 günlük normal kamiq fiyatı 2198 TL - Gezenbilir kod ile 2052 TL.. Tabi tüm bunlardan önce kendi içerisinde fiyatı 2931 TL'den indirdiğini belirtiyorlar, ki %30 da burdan...
  2. Ouzoo

Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü;

Ynt: Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü; Kamp ve bisiklet kesinlikle muhteşem ikili olmuş tebrikler.. yalnız aklıma takılan bişey üstünüzdeki goreteks dışarıda satılanlara benzemiyor nerden temin ettiniz?
  3. Ouzoo

Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland)

Ynt: Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland) Müthiş biyer Atıf abi, su altı yaşamı çok canlı..İnş bizede nasip olur görmek :)
  4. Ouzoo

Canon EOS 500D

Ynt: Canon EOS 500D Selamlar, amatör fotoğrafçılık ile ilgileniyorum, ilk makinamı almak için 1 haftadır detaylı bir araştırma içindeyim..Sony a350 nikon d60, Eos 500D eos 1000D modellerine bakındım ve eos 500D almaya karar verdim. Yüksek iso değeri, video çekimi yapabilmesi beni çeken...
  5. Ouzoo

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Oğuzhan Algis Doğum Tarihi ve Yeri: 1986 - İstanbul Memleket: Şişli / İstanbul Semt: Büyükçekmece İlgi Alanları: Bisiklet, camping, basketbol, yüzme, rc on road, t1-t2 bus&westfalia, 1200 kafer ragtop, vosvos şenlikleri, piano&keyboard, Amatör...
  6. Ouzoo

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Selamlar, İstanbul/Büyükçekmeceden Oğuz ben. Bisikletim 98 model bianchi aspid sx.. İstanbulda şehir içinde bisiklet sürmek çok kötü, araçların egzos dumanları sayesinde göründüğü kadar sağlıklı bi iş yaptığımız söylenemez.. 2 senedir ayrı kalmıştık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

SON KONULAR

Geri