OverNorth kullanıcısının son içeriği

1. OverNorth

XJ için spacer

Ynt: XJ için spacer Off set li janta karar verdim , çarpışantürk yapıyormuş sanırım, bu hafta sonu aracı gidip bir göstermeyi planlıyorum desteğiniz için teşekkürler
  2. OverNorth

Satılık Cherokee XJ Ön Tampon

Ynt: Satılık Cherokee XJ Ön Tampon nerede görebiliriz , size nasıl ulaşabiliriz selamlar Hakan
  3. OverNorth

XJ için spacer

Ynt: XJ için spacer evet şimdilik sadece önlere 3'' get koyup arkaları makaslardan hallettim, yurtdışına çıktığımda suspension kiti komple alacağım,buradan tedarik etmek biraz pahalı gibi geldi bana spacer ı maliyetinden dolayı ilk sıraya koydum , orjinal USA yapımı 4 adet i bana 120 usd...
  4. OverNorth

XJ için spacer

Merhabalar , Aracımı (xj cherokee) 3'' get ile yükselttikten sonra 31x 10,5 federal lastik taktım , şu anda sürtme problemi var. Spacer takma konusunda ki görüşlerinizi alabilirmiyim. nerden temin edilebilir selamlar
  5. OverNorth

XJ Cherokee için Dodik,Snorkel,Ön alınlık

Ynt: XJ Cherokee için Dodik,Snorkel,Ön alınlık ilginiz için teşekkür ederim , fiyatlar zaten uygun
  6. OverNorth

Ynt: XJ Cherokee için Dodik,Snorkel,Ön alınlık Parçaların hepsi GRP( Glass Reinforced Plastic) ten üretilmiştir. kalıp ve tasarım üreticisine aittir, herhangi bir marka kopyası değildir selamlar
  7. OverNorth

Ynt: XJ Cherokee için Dodik,Snorkel,Ön alınlık Telefon yazmayı unutmuşum 0 533 727 07 60 Hakan
  8. OverNorth

Arkadaşlar , Cherokee XJ için hiç takılmamış/ kullanılmamış DODİK-SNORKEL-ALINLIK satılıktır. Dodik Takımı - 800 TL Güneşlik/Alınlık - 200 TL Snorkel - 6
  9. OverNorth

Satılık Cooper Discoverer STT

Ynt: Satılık Cooper Discoverer STT lastikler istanbulda mı , nerede görebiliriz selamlar
  10. OverNorth

Jeep Cherokee XJ için Çelik Tampon...

Ynt: Jeep Cherokee XJ için Çelik Tampon... telefon numarasından ulaşılamıyor , güncel bilgisi olan varsa bilgilendirme yapabilir mi xj ön ve ark atampon lazım
  11. OverNorth

5.2 ZJ mi - 4.0 karekasa mı

Ynt: 5.2 ZJ mi - 4.0 karekasa mı Aracın kullanılma biçimi her ikiside olacak, mümkün olduğunca hafta içi iş için kullanılacak,hafta sonu da illa ki off road a girecek.Modifiyesine bağlı olarak off road zorluk derecesini arttırmayı da planlıyorum. Aslında aracın varacaağı son nokta aşağıda ki...
  12. OverNorth

5.2 ZJ mi - 4.0 karekasa mı

Herkese Selam , Forumda okuyucu olarak birkaç günümü ayırdım, araçlar konusunda donanımlı arkadaşlardan iki alternatif arasında seçim için yardım istiyorum. karekasa 4.0 cherokee - zj 5.2 arasında kaldım. aslında arada kalmadım :) 5.2 zj ye almak için biraz daha destek bekliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri