Ozanaydin kullanıcısının son içeriği

1. Ozanaydin

Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross

Ynt: Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross Uzun yol mu ? Asla :) Kalite ? Hiç mi hiç fena sayılmaz fiyatına göre.. Aslında doğa gezilerine uygun mu bilemiyorum , çünkü düşük devirlerde vuruntu yapıyor sürekli devrini fazla fazla isteyen ve hakkını veren bir makina , şu an ikinci motosikletim Ramzey...
  2. Ozanaydin

Ynt: Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross 55 SU 253 - Su Eski zamanlar..
  3. Ozanaydin

Ynt: Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross Kesinlikle , bir spesiyal değil ama çok başarılı bir makina , bu arada benimde bir zamanlar 150 ut'm var idi :) Sizin için ;
  4. Ozanaydin

Ynt: Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross Benden önceki sahibi hararet çaktırmış ve radyatörleri delik diye yapışkan sıvı koymuş öyle kullanmış , makina öyle sıkışmış ki , pistonu yanından kırmış ama hala çalışmaya devam etmiş , benden tam makina arayışları içerisindeydim , içim aktı görünce aldım...
  5. Ozanaydin

Ynt: Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross Öncelikle tekrar merhaba :) Merak ediyorsunuz , bu kadar uzun sürede toplamıştır diye , cevaplayayım ; HAYIR toplamadık :) Çünkü ilmik ilmik dokuyoruz , ortaya bir Apachiden fazlası çıkacak :) Şimdi öncelikle , orjinal radyatörleri küçük geliyor...
  6. Ozanaydin

Bobber Motorsiklet Yapımı

Ynt: Bobber Motorsiklet Yapımı Selamlar , niçin önce standart bir chooper ı ufaktan bobber yapmayı denemiyorsunuz ? Örneğin berolli ledow bu iş için çok uygunlar , Tek koltuk yaparsınız sonra arka çamurluk sonra depo uzuyabilir sonra arka tekerin aynısını öne uygulayabilirsiniz , böylece hem...
  7. Ozanaydin

Ynt: Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross Ayaklanıyoruz..
  8. Ozanaydin

Tokat Enduro Club

Ynt: Tokat Enduro Club Amasya - Gümüşhacıköy Motor sporlarından herkeze selam Ortak bir paydada buluşmak dileğiyle hoşçakalın
  9. Ozanaydin

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Yazılanları tekrar okuma faslına kesinlikle katılıyorum....... 10 günlük tecrübe ile gitsin dağda yaşasın demedim.. Destek olunabilirse olacak şeyler bunlar dedim.. Sağoluuuun size de size dee
  10. Ozanaydin

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Arkadaş yukarıda belirtmiş , 10 günlük tecrübem var diye. Ayrıca bu yaşlarda yapılmaz mı böyle şeyler , bakın çevremize 40 - 50 yaşına geldiler , ne oldu bu zamana kadar , evereste mi çıkıp indiler , hayır. Emin olun hayır. Can tehlikesi sokakta dahi vardır. Koşarsanız ...
  11. Ozanaydin

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Yurdum insanının genç bir kardeşimize nasıl kostek olduğunu gördük bir kere daha..................... Tv programlarını geçtim , Dünya'da parasız. sadece karavanda doğada yaşayan insanlar var araştırırsanız bulabilirsiniz. Ve bunu yıllardır yapıyorlar. En azından biraz...
  12. Ozanaydin

Ynt: Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross Burası ben denizin odası , bu fıstıkda makinemizin şu anda ki hali.
  13. Ozanaydin

Ynt: Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross Meraklı gezenbilir ailesi neredesiniz ?
  14. Ozanaydin

Yamaha Xt 125 Vs. Honda Xl200

Ynt: Yamaha Xt 125 Vs. Honda Xl200 Honda 'nın kalitesi tartışılmaz ancak , bu makinelerin devri geçti ( hala endurolarda xl185leri görebilirsiniz ) Bütçeyi gevşetebilirseniz , Terra tadına doyulmaz makinedir , 125 cc su soğutmalı eğlenceli ruhlu.. Derbi İtalyan malıdır , bu modelde piaggio blok...
  15. Ozanaydin

Yamaha Xt 125 Vs. Honda Xl200

Ynt: Yamaha Xt 125 Vs. Honda Xl200 Bütçemiz nedir hocam ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri