Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee 3.1 Tdi
Aslında teknik olarak bakıldığında CRD vb diye adlandırılan common rail dizel yeni nesil dizel motorların ömürleri turbo dizellere göre daha kısadır.Common Rail dizel motorlar daha devirli ve daha yüksek sıkıştırma oranına saip olduklarıo için daha çabuk...
Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım !
açıkcası şuan şuan çok iyi arazi araçları dediğimiz araçlar o yıllarda 10 yaşındakilere göre daha fazla teferruata daha karışık aksamlara sahiplerdi fakat şimdi o araçlardan herkez övgüyle söz ediyor bu ikilemde kalıyorum
Ozaman bütün yeni güncel motor taşıyan jeep lerden kaçınmakmı gerekli şuan kullanılan 9-10 yaşındaki araçlarda o yıllarda yeni teknolojilere sahip değillermiydi sizce ?
Jeep n yeni teknoloji comon rail dizel motoru var Discovery ise CRD motora discovery 3 te kullanıyor Discovery 2 ler de bu teknoloji yok.Bir tek bu düşündürüyor beni?
Jeep lerin dizel motorları daha güncel teknolojik ama discovery nin görüntüsü tam bir arazi aracı.İkisi arasında gidip geliyorum.Hala karar veremedim
Ynt: Jeep Cherokee mi ?Grand Cherokee mi?
Bu isten hiç anlmayan biri olarak yeni araştırmaya başlayan biri olarak dün .3.1 2000 model bir wj ye baktım 2005 de kj ye kj daha 70 binde tertemizdi.Sizden öğrendiğim wj nin araiye daha yakın olduğu ama araçların görünüşünde kj sanki arazi içinmiş...