Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: kızgın yağ kokusu geliyor
ancak fırsat bularak bugün gidebildiğim kocaeli yetkili servisi GÜLÜNCE OTOMOTİV de sorun halloldu.
başta servis müdürü ibrahim usta'ya ve diğer çalışanlara dikkatli ve itinalı çalışmaları için teşekkür ederim.gerçekten memnun kalarak ayrıldım servisden.
4wd...
arkadaşlar selam
aracım 2009 4x4 actyon sport 6 otomatik
bu sabah 4x4h moduna geçtikten 20 dakika sonra arabanın içine kadar gelen kızgın yağ kokusuyla karşılaştım.camı açıp havalandırmak zorunda kaldım.aracın altına da baktım duman ,yağ sisi gibi bir durumda yoktu.etrafta başka araç ta yok...
Ynt: araç yükseltme yi nasıl yapabilirim.lift kit mi yoksa get mi?
özellikle kürşat bey,in verdiği bilgiler çok yararlı oldu.bu yüzden çok teşekkür ederim.
sahiden de kişisel olarak zaman zaman yayla gezintileri ve piknik yapmak amacında olduğumdan.gereksiz uygulamaları yapmaktan...
Ynt: araç yükseltme yi nasıl yapabilirim.lift kit mi yoksa get mi?
bilgiler için teşekkürler.
sabri bey 2 yıldır kullanıyorum ben aracı. birkaç aydır bu gibi işlere merak saldım.zehri aldım yaniii.geç oldu gerçi :D
selamlar abiler/kardeşler
2009 6a/t 4x4 aracımı yukseltmek istiyorum.sizlerin yaptıklarınızı da inceliyorum.lift kit en uygunudur herkezce sanırım. peki ama lift kit varmı;
yada başka bir aracın kiti mi uygulanıyor.bilgi lütfen saygılar