ozkanyildiz24 kullanıcısının son içeriği

1. ozkanyildiz24

Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...

Ynt: Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR... türk malı olması gurur verici çok sevindim .Ama bu kadar kötü bir görüntü olabilirmi ya hiç mi tasarım yok hindistan malından dahada kötü görünüyor çok basit bir kupa var. Sacı basit bir şekilde montalamış bırakmışlar görüntü olarak cezbedici olması lazım...
  2. ozkanyildiz24

niva akü boşaltma sorunu

Ynt: niva akü boşaltma sorunu bilgi için teşekkürler kulağımıza küpe olsun
  3. ozkanyildiz24

niva akü boşaltma sorunu

Ynt: niva akü boşaltma sorunu aracımın akuyu boşaltığında şarz dinamosunda sorun olduğunu gördük şarz dinomasını yaptırmıştım ama aküyü şarz ettirmemiştim sonra aküyü şarz ettikten sonra sorun kalmadı ayrıca karen oto yu ben de çok tavsiye etmiştim ama dikkat edin işçilikte çok fazla fiyat...
  4. ozkanyildiz24

niva akü boşaltma sorunu

Ynt: niva akü boşaltma sorunu Evet bende dediğiniz gibi yaparak karen oto ya gittim ama herhangi bir sorun bulamadık aküyü şarj a verdik bu arada aracı yapılması gerekenleri yaptırmak için orada bıraktım ilgi ve alaka için teşekkürler
  5. ozkanyildiz24

Niva ya Uygun Çelik Jant Arıyorum

Ynt: Niva ya Uygun Çelik Jant Arıyorum 205\80\16 lastikler uyarmı vede fiyat ı nedir bilgi verebilirmisiniz
  6. ozkanyildiz24

kamyonlar ve offroad (bakın çinliler ne yapmışş...)

Ynt: kamyonlar ve offroad (bakın çinliler ne yapmışş...) bu video yu ilk izlediğimde millet ne kamyonlara biniyor diye içimden geçirmiştim bizde biraz yağmur yağdığında işe çıkmıyorduk sonunuda izlememiştim arkadaşlara anlattığımda anladımki oyuncakmış :) baya güldüler bana
  7. ozkanyildiz24

Niva ya Uygun Çelik Jant Arıyorum

Ynt: Niva ya Uygun Çelik Jant Arıyorum takip
  8. ozkanyildiz24

niva akü boşaltma sorunu

selam arkadaşlar işten anlayanlar ilgilenirse sevirim 2001 lada niva aldım aküde sorun var diye kimseye göstermeden akü yü değiştirdim aradan 15 gün geçti çalıştırmak istedim çalışmadı elektrikçiye götürdüm şarz etmediğini ve arcın aküden yediğini söylediler şarz dinamosunu yaptırdım aradan...
  9. ozkanyildiz24

Adana'da Kum Ocağında Light Off Road (16 Ocak 2011)

Ynt: Adana'da Kum Ocağında Light Off Road (16 Ocak 2011) feronza nın kalması biraz normal sanırım altında doğru düzgün lastik yok diğerleriyle kıyaslandığında resimlere bakarken içim içme sığmadı hani orda olmak vardı diye içimde geçti resimleri paylaştığınız için teşekkürler arkadaşlar
  10. ozkanyildiz24

Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon incelemekte olduğun aracı toplayan zaten servistir yanlış bilmiyorsam pendik sanayi sitesindeki Kaner Otomotiv dir.
  11. ozkanyildiz24

Jeep Kullanma Simülatörü

Ynt: Jeep Kullanma Simülatörü teşekkürler
  12. ozkanyildiz24

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon bu araç sahibinden satılık ilanını gördüm ilgilenen arkadaşlara duyurulur link i veriyorum :http://www.sahibinden.com/emsalsiz_lada_niva_4x4-50WQQaXQQ22652461WQQpXQQdisplayitem İlan No: #22652461
  13. ozkanyildiz24

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon sade ama çok güzel olmuş
  14. ozkanyildiz24

Volkswagen Tır

Ynt: Volkswagen Tır göremedik şunu yollarda sanırım sadece tanıtım yaptılar
  15. ozkanyildiz24

Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...

Ynt: Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri