ozlemsoydan kullanıcısının son içeriği

1. ozlemsoydan

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Cevdet Bey, Elinize sağlık gerçekten hepsi çok güzeller. Devamını belkiyoruz..
  2. ozlemsoydan

Hasankeyf,Midyat,Mardin (Günes dogudan dogar) konaklama

Ynt: Hasankeyf,Midyat,Mardin (Günes dogudan dogar) konaklama Planlar yapılmış ne güzel :) Gezi sonrası da paylaşımlarınızı bekliyoruz. Bu arada bahsettiğiniz şiir, (sözlerini Nihat Behram ın yazdığı) Ahmet Kaya nın "Doruklara Sevdalandım" adlı şarkısından bir bölümdür.
  3. ozlemsoydan

Hasankeyf,Midyat,Mardin (Günes dogudan dogar) konaklama

Ynt: Hasankeyf,Midyat,Mardin (Günes dogudan dogar) konaklama Ahmet Bey Merhaba, Gezi notlarından şöyle bir linke gözatın. Tüm aradıklarınızı bulamasanızda faydası olur yine de.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27956.0
  4. ozlemsoydan

Akyaka, Ekincik, Köyceğiz

Ynt: Akyaka, Ekincik, Köyceğiz Evet şanslısın :) Çocukluğumun en güzel 2 yılı Marmariste geçti. Ondanmıdır bilmem ama gerçekten bi başkadır oralar benim için.
  5. ozlemsoydan

Ordu'daki Okulun Kitap Kırtasiye Giyim İhtiyacı

Ynt: Ordu'daki Okulun Kitap Kırtasiye Giyim İhtiyacı Hüsnü Bey, Müfredat komple değişmedi diye biliyorum ama tabi siz daha iyi bilirsiniz işinize yarayıp yaramayacağını.. Umarım fırsatı olanlardan gerekli yardımı görürsünüz. Selamlar
  6. ozlemsoydan

Ordu'daki Okulun Kitap Kırtasiye Giyim İhtiyacı

Ynt: Ordu'daki Okulun Kitap Kırtasiye Giyim İhtiyacı Merhaba, Bende üniversiteye hazırlık kitapları var. Yıllardıır bekletiyorum belki ihtiyacı olan çıkar diye. Nasıl gönderebilirim ekonomik olarak?
  7. ozlemsoydan

Muğla veya Antalya'da Kamp Yerleri İçin Acil Yardım !

Ynt: Muğla veya Antalya'da Kamp Yerleri İçin Acil Yardım ! Ayrıca daha renkli-hareketli biryer sorarsanız Ölüdeniz derim. Birçok kamp alanı ve aktivite fırsatı var. Paket tatil imkanları olan Macera Kampının internet sitesine bi bakın derim ;)
  8. ozlemsoydan

Muğla veya Antalya'da Kamp Yerleri İçin Acil Yardım !

Ynt: Muğla veya Antalya'da Kamp Yerleri İçin Acil Yardım ! Biliyorum cevap için çok geç ama bu yaz için yapılacak planlara faydası dokunur belki :) Muğla/Gökova Körfezinde iki kamping var bildiğim. Çok sakin. Akbük Koyu... Muğla-Marmaris yolu arasında, Akyaka'dan girip sahil boyunca yaklaşık...
  9. ozlemsoydan

Kamp, Kampingte mi Yapılmalı?

Ynt: Kamp, Kampingte mi Yapılmalı? Katılıyorum... Amaç kaçışsa, kafa dinlemekse, doğayla başbaşa kalmaksa.. kamping dışı ama su olan yer en güzeli. Yanınızda güvenilir, kafadengi arkadaşlarınız varsa veya mekanda başka bir-iki kamp yapan daha varsa güvenlik olayı da tamamdır fikrimce...
  10. ozlemsoydan

Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım!

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! :) Kışkırtıyorsa amacına ulaşmış demek ki...
  11. ozlemsoydan

Fethiye, Marmaris ve Datça'yı Özleyenlere!

Ynt: Fethiye, Marmaris ve Datça'yı Özleyenlere! Güzergah süper, fotoğraflar süper... Bayıldım... Aslında fotoğrafların %90 nı bende de var. Görünce çok şaşırdım o yüzden. Nerdeyse aynı yollardan geçmiş aynı yerlerde fotoğraf çekmişiz :)
  12. ozlemsoydan

Akyaka, Ekincik, Köyceğiz

Ynt: Akyaka, Ekincik, Köyceğiz Gökova'nın apayrı bir yeri vardır benim için. Maviyle yeşilin böylesine güzel buluştuğu sayılı yer vardır. Birbirinden güzel koylarıyla büyüler insanı. Paylaşım için fotoğraflar için teşekkürler. Güzel bir gezi olmuş devamını dileriz :)
  13. ozlemsoydan

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! Tuncer Bey, Evet nisan ayında bile kalabalıktı. Gerçi birazda 23 nisan tatiline denk geldiği için olabilir. Gruplar oldukça fazlaydı. Dağların zirvelerinde kar vardı ama hava yinede çok tatlıydı şansımıza. 4 mevsim çadırla ve (-8) uyku...
  14. ozlemsoydan

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! .
  15. ozlemsoydan

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri