Kamp, Kampingte mi Yapılmalı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan piacenza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,347

piacenza

Yeni Üye
Yer
istanbul
Web
www.kesfet.tv
Kamp mekanı olarak kamping dışında olmak daha anlamlı gelsede bilinen zorlukların farkındayım. bu dönemde kısa süreli 2-3 gecelik kamplar için antalya ve çevresinde yer arıyorum. Tecrübesini paylaşmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Etiketler
Ynt: Kamp, Kampingte mi Yapılmalı?

Bence Tanrının suyu yaratıp sonra unuttuğu bi yerde yapılmalı :smiley: kısacası ıssız çevrede suyun olduğu çantada faaliyet boyunca yeticek yiyecek varsa en güzeli öyle.

J.L.' Alıntı:
Bence Tanrının suyu yaratıp sonra unuttuğu bi yerde yapılmalı :smiley: kısacası ıssız çevrede suyun olduğu çantada faaliyet boyunca yeticek yiyecek varsa en güzeli öyle.

kesinlikle...kamping alanları sistemden uzaklaşmak isteyen insanlara hiç uygun değil ayrıca derdin gerçekten doğayla baş başa kalmaksa. . .

olimpos'ta çadır atman için uygun yerler bulabileceğini düşünüyorum

Kamp evinizin bahçesinde bile yapılabilir önemli olan dört duvardan çıkıp yatarken gök yüzünde yıldızları görebilmek.. ;D

Katılıyorum... Amaç kaçışsa, kafa dinlemekse, doğayla başbaşa kalmaksa.. kamping dışı ama su olan yer en güzeli.
Yanınızda güvenilir, kafadengi arkadaşlarınız varsa veya mekanda başka bir-iki kamp yapan daha varsa güvenlik olayı da tamamdır fikrimce...

Rakımın 1000 i geçtiği, yanından dere geçen her türlü orman alanında yapılabilir bence...

Kamping alanlarınında birçok + ları var tabi, aynı - leri olduğu gibi... :D

aynı görüşteyim zaten . ancak genelde okuduğum yazıların çoğu önerisi kamping üzerine. Ama söylenenlere katılıyorum. Hem kaçış hem huzur diyelim amaç.. demek ki kampingten uzak duralım.:smiley:

Kamping olayınında artı ve eksileri var,yeterince kamp tecrübeniz yoksa ve yanınızda korumasını üslenmek zorunda olduğunuz birileri varsa kampingler iyi bir çözüm.rahatlığı ve huzuru gittiğiniz yere ve zamana göre değişir.Genel olarak bayram tatili,hafta sonu gibi birçok insanın aynı anda tatile çıktığı dönemlerde huzur aramak için gittiğiniz kamp bir anda cehenneme dönüşebilir,bir anda kendinizi birilerini öldürme planları yaparken bulabilirsiniz.Oymak beyliğine soyunan kıdemli kampçılar size tacizkar bakışlar atabilir ama aynı zamanda (benimde başıma gelen gibi) ani bastıran yağmur sonrası -üşüdünüz mü? battaniye lazım mı? diye çadırınıza tur düzenleyebilirler.

yanıınızda çocuklarınız varsa birde ufaklarsa kamping,yok enerjikseniz arkadaşlarınız yada partnerinizle anlaştınızmı harika yerler var kamp kurmak eğlenmek dinlenmek için.ama mutlaka ihtiyaç listesi hazırlanmalı

Antalya Çıralı olabilir..Ya da biraz daha tecrübeli olanlar için Elmalı ilçesindeki Kızlarsivrisi'nin anakamp yeri olabilir.Lakin uzun bir yoldur belirtmekte fayda var ama inanılmaz bir görsel şölen yaşatır size yürürken..Kışı ayrı yazı ayrı güzeldir.

Kamping benim şu hiç sevmediğim turlara benziyor.Yapı olarak kısıtlanmaya gelebilen biri değilim her şeyin saati olan yapılarda hiç hiç bana göre değil..Çok yaşamışlıgım vardır benim canım o saatte yemek yemek istemiyor ya da herkesin bilmem nerede olacağı bir saatte kahve içmek istiyorum vs vs..Uzar gider ciddiyim çok gıcık biri olabiliyorum bu konuda..Keza kamping'lerde de her kafadan bir ses çıkınca zevkli geçeceğini düşündüğünüz bir faaliyet azaba dönüşebiliyor..O nedenle bireysel hareket etmek çok daha zevkli -bence-.. :D

sana katılıyorum Dağlarkızı,her insan sonuçta özgür olan ruhunun huzurunu istiyor ben evliyim, günümüzde yaşam şartları ağır yani ev ve aile sorumluluğu ,eşim restoranta otele gidelim der kız kalabalık yerleri çarşı alışveriş merkezi ister oğlan,deniz der kayınvalidem evim der
ben se herşeyden kaçmak herşeyden uzaklaşmak sadece doğayla sevişmek

kamp alani disinda kalinacaksa yakinda su olmasi cok onemli .. hatta antalya'da bu sene ben oyle bir yerde kamp yapacagim detaylari yakinda paylasacagim

fidodido' Alıntı:
kamp alani disinda kalinacaksa yakinda su olmasi cok onemli .. hatta antalya'da bu sene ben oyle bir yerde kamp yapacagim detaylari yakinda paylasacagim

sanırım hala detayları paylaşacak bir kamp yapamadık antalya yöresinde. :smiley:

yine de bu hafta sonu yanartaşın en üzerine bir gidelim bakalım diyorum. belki? kimbilir..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR