Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim bu hafta sonu lpg montajı yapan bir yerle görüşüp oluyorsa (yasal prosedür) bende bu şekilde yaptıracağım. Benim aracımda şu anda sizin aracınızla hemen hemen aynı sarfiyatta.
Tekrara teşekkür ederim.
Arkadaşlar iyi akşamlar 2001 model 4,7 wj aracım var.
Geçenlerde bir şey fark ettim gördüğüm bütün 2001 4,7 lerde gösterge tablosı beyaz benim aracımda ise siyah acaba aracım 2000 üretimimidir diye mopar sitesinden vin sorgusu yaptırdım oradada 2001 model yazıyor bu konu ile ilgili bilgi sahibi...
İyi akşamlar sizin simit tankda kot farkı yok zannedersem bende simit tank takmayı düşünüyorum.
Zahmet olmaz ise müsait bir zamanınızda bir fotoğrafını yükliye bilirmisiniz?
Teşekkürler saygılar.
Gülsan sanayi sitesinde sondan bir önceki blokta (deniz tarafı) Ercan Kaplan var işinin ehlidir düzgün esnaftır.
Birde en son blokta Bosh Car servisi Osman usta var o da işinin ehli ve düzgün esnaflardandır.
İkisinide sanayide kime sorsanız yerini tarif eder.
Manifoltdan çıkan ince hava hortumlarını takip edin bu hortumlar manifolttan aracın sol ön köşe kısmına gider yani fren merkezinin sol tarafına burada iki adet ufak parçaya bağlanırlar ve aynı parçanın alt kısmından çıkarak aracın ön alt kısmındaki çeker silindirine gider (aracın altına...