Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vinç Hakkında
Herkeze selamlar.Sinop'ta bi arkadaşım aracına vinç taktırmak istiyor warn dan başka model düşünmüyoruz.Araç nissan skaystar sss warn marka vinç o araca göre tasarlanmış gibi çok güzel uyum sağlıyor. Bu konuda sizlerden yardım alabılırmıyım fıyatı uygun temiz ıkıncı elde...
Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina
Navara bence arazi için yspılmış bi araç değil ama skystar ve raly raid in tek eksiği kilitli difransiyel.. Kilitli difransiyel olsa L200 den daha da üstün olur :D
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Herkze merhaba dıyorum öncelıkle ;)
Adım samet ÖZTÜRK 25 yasındayım kulanıcı adım (ozturksamet)Samsunda GSM sektöründe tekniyen olarak çalşıyorum...
Benim önceden off road ile hiç bi alakam yoktu ama bu işe başladığımdan bu yana çok güzel şeyler yaşadım 4-5...
Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina
L200 asfalt ta nıssanlara göre daha dengesiz ben 4 senedır nıssan rally raıd 4x4 kullanıyordum ama şimdi L200 kullanıyorum orj lastıkle vırajlarda çok kötü nıssanla 120km ile gırdıgım vırajlara L200 ile 100km hızla zorluk yaşıyorum.. Ama...