paranoid kullanıcısının son içeriği

1. paranoid

Doğu Karadeniz (rota tavsiye)

Ynt: Doğu Karadeniz (rota tavsiye) Arkadaşlar tavsiyeleriniz süper oldu. teşekkürler.
  2. paranoid

Ynt: Doğu Karadeniz (rota tavsiye) Önerileriniz için teşekkürler. İnternette topladığım diğer bilgiler ile birlikte kısa ama güzel bir gezi olacağını düşünüyorum. Herkese iyi haftalar.
  3. paranoid

Arkadaşlar merhaba, eylül ayında evlenecek biri olarak balayı tatilimizi doğu karadeniz'de çecirmeyi planlıyoruz ve ortalama 20 günümüzü ayırdık karadenizi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Görmek istediğim iller bazında Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Trabzon ve Artvin. Nasıl bir rota...
  4. paranoid

Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR)

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR) Araç gezenbilir ailesinden Barış beye satılmıştır. hayırlı olsun.
  5. paranoid

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR) merhaba tüm bakımları koşuyolu suzuki'de yapılmıştır. Yanlız araç satıldı gibi bişey kapora, anlaşma vs. yapıldı, parayı verip düdüğü çalma kısmı kaldı sade :)
  6. paranoid

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR) anladım teşekkürler.
  7. paranoid

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR) Barış bey merhaba, aracınızı fiyatı konusunda bilgi verebilirmisiniz, aracımızın ederini bilmek maksadıyla.
  8. paranoid

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR) teşekkür ederim.
  9. paranoid

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR) Diğer fotoğraflar
  10. paranoid

Suzuki Grand Vitara 2.0 otomatik (Bayandan) 2004 Model SUZUKI GRAND VITARA 4x4 2000cc 5 kapı Otomatik vites Benzinli (LPG takılmamıştır) Bej renk 62 bin km. ARACIMIZ KAZASIZ, BOYASIZ, ARAZİYE GİRMEMİŞ, BAKIMLI VE ORJİNAL 4x4. GARAJ ARABASIDIR, KESİNLİKLE LPG TAKTIRILMAMIŞTIR. ARACI GÖRMEK...
  11. paranoid

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) bunlarda benim biraz tembelimde geç oldu
  12. paranoid

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) bende geri dönüşü nasıl çözerim diye düşünüyordum, süper fikir.
  13. paranoid

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Gezenbilir fotoğraf grubu ile ilk aktivitemiz olacak işallah, 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin...
  14. paranoid

Hangi 4x4 Araç?

Ynt: Hangi 4x4 Araç? Selamlar Merhaba Öncelikle cevabın için teşekkür ederim, butçem aslında çok kısıtlı maksimum 6000 ytl toparlıyabiliyorum, sizce bu bahsettiğiniz araçları bu fiyatlara bulabilirmiyim? birde aşağıdaki vaktiniz varsa inceleyebilirmisiniz bu araç için siz ne dersiniz ilan no...
  15. paranoid

Hangi 4x4 Araç?

4x4? Arkadaşlar bu soru sizin önünüze ısıtılıp ısıtılıp çok gelmiştir ama yardımlarınıza ihtiyacım var uygun fiyatlı bir 4x4 arıyorum fiyat ve performans (bakım, yedek, parça, yakıt vs) bakımından aşağıdaki araçların avantajları dez avantajları nelerdir? 1970 ile 1975 arası defender 90 yada 110...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri