Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özür dilerim uzun bir zaman foruma girmeye fırsatım olmadı. linkler uçmuş. google drive a yükledim.
Unimog.rar
rar şifresi "gezenbilir" . Tabi tırnak işaretleri olmadan.
Ynt: Unimog U 1700 L
Ahmet bey siz zevkini çıkardınız daha iyi bilirsiniz ama düşündümde diğer özellikleri yanında sanırım bir insanın sahip olabileceği en havalı araçtı sizin unimog :) :) :) haksız mıyım?
Ynt: Unimog 406
valla unimog arazide gerek, fotoğraflar süper. unimog çokı diri bir duruşa sahip. güle güle kullanın... ayrıca aracın sağlam olmasına sevindim. yazdıklarınız doğru sanırım birşeylerin çalışmaması için özel bir gayretle kırmanız gerek... ;D ;D ;D
Ynt: Unimog almak
sitedeki hakkımızda bölümünde yazanlara dikkat:
"Haziran 2010 tarihinde ortaklık yapısında meydana gelen değişiklik nedeni ile Zimag üretim tesisleri Mercedes Benz Yetkili Satış ve servisi olan Hases Eskişehir Tesislerine taşınmıştır."
mercedesin türkiye geneli satış...
Ynt: Unimog almak
çift kabinli bi camper haline getirmek süper olurdu. ama tahmin ettiğim kadarıyla şahsa satışı yoktur. çünkü mutlaka bir kurumsal satış sınırlaması getirilmiştir. türkiyede u4000 üreten mercedes kamyon fabrikasının satış politikasında olduğu gibi...
ancak türk zekası bir gün...
Ynt: Unimog U 1700 L
size hayırlı olsun ama araca yazık olacak iş aracı olarak kullanacaklar güzelim unimogu :'( :'( :'(
keşke ona yetecek param olsaydı kurtarsaydım onu bu hayattan ;D ;D ;D
Ynt: Mercedes - Benz Unimog
benim hatırladığım kadarıyla 65 km. değil 65 mil şeklinde idi kardeş... yani bunların hızı km. hesabıyla 100 km/h doğrumudur? bilen varmı yoksa bendeki bilgi mi yanlış?
Ynt: Mercedes-Benz Unimog U 20 (Yeni Model)
bu model ile unimogun tipini tam bir nakliye kamyonuna benzetmişler. hiç olmamış >:( >:( >:(
bana sebze pazarlarında sık gördüğüm hino , isuzu gibi kamyonları hatırlattı.
Ynt: 2010 Mercedes Unimog
bunun yerine u5000 lerden birini modifiye etseler daha seksi olurdu. 8) gerçi u5000 zaten fabrikadan modifikasyon ihtiyacı giderilmiş olarak çıkıyor ya... ;D
Ynt: UNIMOG 404 kullanım ve tamir klavuzu (İngilizce) pdf çok geniş bir kaynak!...
bu arada yukarıda verdiğim ftp linki iptal edilmiş rapid linkle değiştiriyorum:
http://**.com/files/442589692/Unimog_Type_404_Data_File.pdf
Ynt: UNIMOG 404 kullanım ve tamir klavuzu (İngilizce) pdf çok geniş bir kaynak!...
u404 ön aksın sökülmesi ve takılması ile ilgili açıklamalardan bir sayfa görüntüsü:
u404 şaftın sökülmesi ve takılması ile ilgili açıklamalardan bir sayfa