Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye Havacılık Festivalleri kapsamında çeşitli ülkelerden gelen 28 paraşütçü,3 Eylül 2011'de 261 metre yüksekliğe sahip İstanbul Sapphire’den atladı. Atlayışa Türkiye’den katılan paraşüt sporcuları atlarken büyük heyecan duyduklarını ve mutlu olduklarını ifade etti.
Norveç, Avustralya...
Ynt: TÜBİTAK Ekoloji Temelli Doğa Eğitimi Başvuruları Başladı
2011 Tübitak Kaçkar Dağları ve Yakın Çevresinde Doğa Eğitimi'ne katıldım,çok güzel geçti.Herkesin gidip görmesi ve doğayı soluyarak anlaması,öğrenmesi ve farketmesi gerekiyor.
Ynt: Fethiye'de Yamaç Paraşütü Kazası
Kazaların artması dikkatsizliğin ne kadar fazla olduğunu ve bu spora gereken ciddiyetin verilmediğini,güvenliğin ise ikinci plana atıldığını gösteriyor.Gerçekten çok üzücü bir durum,umarım yamaçparaşütü ile uğraşan arkadaşlarımız yaptıkları sporun...
Ynt: mrh arkadaşlar..
İzmir'den bence Efes'e doğru bir uzanıver THK nın serbest paraşütle ilgili eğitimlerine bir bak bence :D
ama benimde tavsiyem yamaçparaşütü :D
Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri
Bildiğim kadarıyla skydive eğitiminde belli bi aşamaya gelmiş,çok sayıda atlayış yapmış olmak gerekiyor kısacası skydiveda oldukça iyi olanlar wingsuit ile atlayış yapabiliyor.
Ayrıca yamaç eğitiminde kilo ile ilgili sorunu sadece malzeme ararken...
Ynt: Adana - Kabasakal
üniversite öğrencileri dışındakiler çuhak a üye olamıyor ama isterseniz faaliyetlere katılabiliyorsunuz.Ayrıca şu an yaz tatilinde olduğumuzdan dolayı adanada faaliyet yapmıyoruz ekim gibi başlar faaliyetler :)
Ynt: Paraşütlerdeki DHV1 DHV1/2 DHV2 DHV 2/3 Ne Anlama Geliyor ?
Arkadaşlarında söylediği gibi eğitmeninizin önerileri doğrultusunda kanat almanız en doğrusu.Genelde başlangıç eğitiminde dhv1 ler tercih edilir ancak eminimki dhv 1 ile eğitim alan oldukça azdır çnki malzeme kolay temin...
Ynt: Paraşütlerdeki DHV1 DHV1/2 DHV2 DHV 2/3 Ne Anlama Geliyor ?
slmlar,
dhv kanadın performanısını etkileyen özelliklerine göre kanatlarda yapılan bi sınıflandırmadır diyebiliriz.Dhv 1 lerin sel ağzı daha büyüktür ve bu kanatlarla yapılan uçuşlarda acil durumların bi çoğunda pilot müdahalesi...
Ynt: Çukurova Üniversitesi Havacılık Kulübü - ÇÜHAK
slmlar :D yamaçparaşütü eğitimleri adana kabasakal tepesinde veriliyor
çuhak üyelerine eğitim ücreti 450 tl ,eğiitim içinde 8 saat teorik 2 saat yer çalışması ve 10 uçuşdan oluşuyor.yıl içerisinde model uçak kursları düzenliyoruz ve ayrıca...
Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürümek (Arkadaş (lar) Aranıyor)
kulağa çok hoş geliyo katılmakta süper olur amaa katılamıcam proje çizmekten bi garip oldumm :/ size bol eğlenceli güzel bi yolculuk diliyorumm şimdiden ;)
Ynt: İzmir
ücretsiz olarak thk nın yaz döneminde açtığı yamaç paraşütü kursundan yararlanabilirsiniz.yakınınızdakki bi thk şubesine üye olup ocak ayında başvurular başlayınca sizde başvurunuzu yapabilirsiniz.ayrıca daha önceden model uçakla ilgili sertifikalarınızın olması size öncelik...