Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scuba için, yüzeyden intikalde de konfor sağlar. Ayrıca çok ekstrem şartlarda, nefes alma sıkıntısı yaşayan bir kazazedeyi, yüzeyde naklederken, maps kısmı kazazedenin ağzına sabitlenerek, diğer uçtan üflemek suretiyle, nakil sırasında suni teneffüs yaptırılabilir.
Ynt: Amatör Denizcilik Belgesi Hk.
KMT belgesi ve AT belgesi için farklı sınavlara girip farklı belgeler almanız gerek. Biriyle diğerinin frekansına giremiyorsunuz.
ADB soruları bizim zamanımızda AD Federasyonu sınavıyla veriliyordu ve Amatör Denizcinin El Kitabını okuyunca kolayca...
Ynt: Araba İle Istanbul - Yunanistan - Almanya
Bir de, Yunanistan'a girerken "nereye komsi" derlerse sakın "Makedonya" demeyin, "üsküp" deyin, "skopje" deyin, direkt "almanya" deyin, yoksa pis uğraşırlar. :D
Ynt: Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy Ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri
Dur şurayı azcık hareketlendirelim :)
peki bizim mahallelerde telsizci var mı hiç? amatör olur, cb olur?
Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)
aynen, amatör frekanslar yüklü sadece, aklım erdiğince tone ve shift ayarlarını da internet bulduğum yakın çevre röle ayarlarına göre yapmaya çalıştım, kullanım kılavuzundan da bakarak ama ya kimse yok, ya sinyal alamıyorum ya da...
http://www.mobilcom.com.tr/asp/product/141827/Wouxun-KG-UV6D-Dual-Band-El-Telsizi-VHF-UHF-YENI-MODEL
ben bu siteden bu modeli aldım, el telsizi olduğu için menzil kısa, arada havaalanının oralarda bir şeyler çeker gibi oluyor...
ben kargo ile gönderilmesini talep etmiştim, özellikle talep etmediyseniz normal posta ile 1 hafta içinde ulaşır sanıyorum.
cihaz ne alacağız, var mı bildiğiniz, tanıdığınız, hesaplı, güvenilir yerler, birlikte hareket etsek...