Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.
Delphi arıza tesbit cihazı aldım. İlk kullanımımda Map sensörü değeri 0 kpa gözüküyor rolantide ve gaz verince. Aracım Nissan navara 4x4 2006. Turbo 2 defa revizyon yapıldı hala ötme sesi geliyor sizce bundan olabilirmi. Ve sizce temizleme bu sensörü kurtarırmı yoksa uğraşmadan...
Merhaba Nissan Navara aracımın bir hata yaparak katalizörünü boşalttırdım. Şimdi araç soğukken bozuk turbo sesi gibi ötme yapıyor. Turboda sıkıntı yok. Egzozcu katalizör boş olduğu için geliyor dedi. Sizcede öğlemidir yoksa turbomu ötüyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ynt: Hava soğutmalı..mı?
2000 - 2500 arası bir bütçe ayırdım tabi ankarada fiyatlar biraz yüksek sizin önereceğiniz bir motor olabilirmi. Enduro arazi veya gezi de olabilir ille choper tipi olması gerekmez.
Merhaba aslen off-road meraklısıyım fakat gezmek için başlangıç düzeyinde motor almak istiyorum başlangıç için mondial 250cc hava soğutmalı düşünüyorum. hava soğutmalı olduğunu bastıra bastıra söğlüyorum çünkü uzun yolda sıkıntı yaratırmı bilmek istiyorum. Beni bu konuda aydılatırsanız...
Ynt: Mat Gri Frontera
benim araç ruhsatta gri geçiyor ama rengi sarımtrak yani bal rengi gibi onun için heraldi mat koyu gride sıkıntı çıkarmaz. Bildiğim kadarıyla kaplamada olsa rengin ruhsat ile tutması gerekiyor.
bakalım benimkide şu an tamircide ön takımları komple değiştiriliyor. Daha sonra motora bir bakım yaptırıcam ve estetik görünüme geçicem.
2 ay kadar önce nerdeyse 10.000 tl ye satıyordum. Sonra aniden vazgeçtim yaptırıp binicem dedim. Ömrüm yettikçe satmayı düşünmüyorum...
beğendiğinize çok sevindim çevremdeki birçok kişi frontera ile boşuna uğraştığımı söylüyor ama bende birşeyler yapılırsa güzel bir arac olacağına inanıyorum.
Arkadaşınız doğru söğlemiş bende 1 haftadır nerdeyse tüm alt takım parçalarını topladım ve nerdeyse hepsi isuzu uyumlu zaten fiyatlarına kadar yakında yayınlıycam
Teşekkür ederim, ilk etapta alt takım ve motor üzerinde yoğunlaşıcam daha sonra iç ve dış görünümle ilgileniceğim kaplama ile ilgili bilgin olursa haberlerini beklerim. Tabiki her anını yayınlıycam.