Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011)
burdayım abi herkese slmlar ben ve ekip adına :D
rıdvan abiyle baya eglendik pazar günü :):):):) off road yaptık hem gece hem gündüz :)
yakın zaman da görüşürüz umarım tekrardan hayırlı akşamlar.
rıdvan abi videoları koymussun su isimi halletsem gelicm yanına yanıcak buralar lastik gibi :D
tmam abi öyle yaparız ozman
mustafa abiye de hayırlı yolculuklar
derinlik ölçmeden girmeyiniz abi :D
Abi bizim ofisi büyütme operasyonu yapıyoruz babamda bana bıraktı herşeyi gitti çıksam burdan bi hmn geçicem de çıkamıyorum olmadı flashla flan yollucaz artık
günaydın resimler video bnde ama bnde atamıyorum rıdvan abinin yanına gidicem ama ne zaman geçebilicem onu bilmiyorum :)
İçinde kimse olmayan kara saplanmış arabamı 5 kişi çektiğimiz resme bayıldım :D
bizde bir sürü video var abi yanına gelince atıcaz İNSALLAH :)
BU arada daha yeni girdim foruma biz balıkesire geçtik dönüşte daha yeni girdim yani
güzel bir gün geçirdik devamı gelir insallah
bu arada kandiliniz...
Bizde kartepeye gitmeyi düşünüyorduk bu hafta konu başlığını görünce otarafa geçerken sizlerlede bi görüşmek isteriz yeni off roadcular olarak saat 11 gibi ararsak yardımcı olabilrsiniz sanırım doğrumu ?
Ynt: Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011)
güzel gezi olmuş resimlerde çok güzel.
bide bişey sorucam böyle geziye giderken bir duyuru yapılıyormu yaptınız mı yoksa kendi aranızda mı gittiniz tskrler..
Aracıma yükseltme işlemi yaptım fakat kupa yükseltme işleminde orta kısımdaki vidalar koptu sadece ön ve arkadaki kupa vidaları tutuyor
bununla ilgili nerede yaptırabilecegim hakkında yardımcı olabilicek arkdaslar varmıdır ?
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar
çok güzel gezi olmuş insallah kısa zamanda benim aracın eksiklerinin tamamlanması durumunda katılım gerçekleştiricem