Quizilbaşan kullanıcısının son içeriği

1. Q

İnegöl' ün CJ5' i Tamam Bir de Ranger' ı Olsun

Ynt: İnegöl' ün CJ5' i Tamam Bir de Ranger' ı Olsun üstadım şu ön tarafı anlayamadım.torsiyonları istediğiniz kadar yükseltin diyosunuz araç sertleşmiyormu?yani süspansiyon nasıl bi ayarda oluyor?
  2. Q

Mazda yakıt hk.

Ynt: Mazda yakıt hk. motorlar iki firmadada kulanılıyor ya belki ondan yoktur ben. kaza yapan bi mazdanın ön panjurundaki nikelajlı amblemi aldım kaputun altına yapıştırdım kaputu açınca görsel bi atraksiyon oluyor:) sizde deneyin...
  3. Q

Mazda yakıt hk.

Ynt: Mazda yakıt hk. mazda ve ford aynı araç zaten logo ları farklı. ama motor olarak 4x2 ve 4x4 lerin motoru mazda motoru.ben arabayı incelediğimde mitsubishi ile alakalı tek parça marş dinamosunun üstündeki stickerde yazıyıordu :)
  4. Q

Lastiğin Yakıta etkisi Hk.

Ynt: Lastiğin Yakıta etkisi Hk. teşekkürler.lastik ağırlığı kafama takıldı eskilere nazaran baya bi ağır.markası fulda tramp4x4.ama görüntü olarak güzel.eskisi davlumbazın içinde lastik kayboluyodu şimdi bi nebze doldurduk.
  5. Q

Mazda yakıt hk.

Selam.b2500 cülere sorum.2005 turbo km.de 41 krus yakiyor.son zamlardan snra bana mantikli geliyor ama cevremde nissanlar var.bzmkiler km.de 28 kurus yakiyor diyorlar.sizce kimde anormallik var.
  6. Q

Lastiğin Yakıta etkisi Hk.

merhabalar aracımda orjinal 205-70-15 lastik vardı ben 235-75-15 ile değiştirdim.sizce yakıtta anormal bi artış olurmu? ama performans ve hız açısından hiç bi düşüş hisstemedim. bu arada araç mazda b2500
  7. Q

Lastik Değişimi

Ynt: Lastik Değişimi 7 cm yükseklik oldu.
  8. Q

Lastik Değişimi

Ynt: Lastik Değişimi deneyimli arkadaşlar bu arabanın amortisor boyunu uzattığımızda ön tarafı kaldırabilirmiyiz??
  9. Q

Lastik Değişimi

Ynt: Lastik Değişimi şimdi oldu heralde.
  10. Q

Lastik Değişimi

Ynt: Lastik Değişimi ayni model uyar.bak fotoda iki farkli lastigm var.önler 235 arkalar 205 fark acisindan anlarsin.[attachment=1]
  11. Q

Lastik Değişimi

Ynt: Lastik Değişimi evet. Jant ayni fulda trump 4x4 model lastigi taktm.tek sorun tam dnuslerde surtuyodu onuda 7mm flans yaptirdim o problemde bitti.onun disinda bska bi problem yasamadm.
  12. Q

Lastik Değişimi

Ynt: Lastik Değişimi araç mazda b2500 ama torsiyondan oynarsan araba sertleşir dediler amortisör boyu uzatılırsa araba 5-6 cm yükselirmi?
  13. Q

Lastik Değişimi

Selam arkadaslar.arabamda 205/70 R15 lastik vardi.gorunusunden dolayi 235/75 R15 lastik aldim.ama hic bi ayar yaptirmadim.sizce hangi konulara dikkat etmeliyim??sadece ön tarafi yukseltmem gerekiyor.onuda torsiyondan mi amortisörûn boyunumu yukseltmeliyim?tecrubelerinize ihtiyacim var.
  14. Q

Dizel çalışmama sorunu

Ynt: Dizel çalışmama sorunu marş dinamosuna baktırdım kömür değiştirdim ama sorun yine devam ediyor.ve can sıkmaya başladı artık...
  15. Q

Dizel çalışmama sorunu

selam arkadaşlar 1 haftadır arabayı çalıştırmak istediğimde kontağı ilk çevirdiğimde arabada tık yok.kapatıp tekrar denediğimde ise çalışıyor.acaba sorun ne olabilir. araba 2005 model mazda b2500.cevaplarınızı bekliyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri