ragipkaytan kullanıcısının son içeriği

1. ragipkaytan

2.8 Hilux'umu yeni kasa 2012 si ile değiştirmek istiyorum.

Ynt: 2.8 Hilux'umu yeni kasa 2012 si ile değiştirmek istiyorum. teşekkür ederim
  2. ragipkaytan

Ynt: 2.8 Hilux'umu yeni kasa 2012 si ile değiştirmek istiyorum. üzüleyim mi sevineyim mi pek bilemedim ama HULK'u sattık. Trabzon'a yaylalara gitti. hem iş hem zevk için trabzon yaylalarında kullanılacak. Değiştirme sebebim; ben bir offroad'cu değilim. haftanın altı günü çalışır bir günü...
  3. ragipkaytan

Ynt: 2.8 Hilux'umu yeni kasa 2012 si ile değiştirmek istiyorum. selamlar; iki defa ilanlar bölümünde açtım ve herdefasında silindi. bir yanlışım varsa burdan da silebilirsiniz. iyi günler dileklerimle
  4. ragipkaytan

Ynt: 2.8 Hilux'umu yeni kasa 2012 si ile değiştirmek istiyorum. D
  5. ragipkaytan

Selamlar; 1991 model 2,8 offroad dizaynlı aracımı satarak 2012 model ile yenilemek için satıyorum. 1997 Trafiğe çıkışlı,185.000 km de. MT çamur lastikleri. 4 lastik yeni . Hidrolik direksiyon. Araç içinden ve dışardan kumanda edilebilen orjinal toyota vinç. Orjinal hilux snorkel, orj.çeki...
  6. ragipkaytan

yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi

Ynt: yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi istediğin aracı bulduğuna çok sevindim. kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.
  7. ragipkaytan

yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi

Ynt: yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi Selamlar aracınız sadece h4 e mi geçmiyor yoksa sadece arazi vitesine mi geçmiyor. h4 e geçirmeden h2 ye geçirmeniz mümkün değil. yada h4 e geçiyor ama arac yürümüyor mu? vites kolunu çıkarıp bakmak lazım. çok basit bir işlem kendinizde...
  8. ragipkaytan

Toyota Hilux 2.8 Radyator Su Eksiltme Sorunu

Ynt: Toyota Hilux 2.8 Radyator Su Eksiltme Sorunu ilginiz için teşekkürler. kapağı değiştirdik sanırım sorun çözüldü.
  9. ragipkaytan

Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux

Ynt: Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux bende 91 model 2,8 var. 21 yaşında olmasına rağmen ve üzerindeki 265-75-16 çamur lastiklerine rağmen 8 litre yaklaşık 0,35 kuruş yakıyor. benimde 2012 modeli ile değiştirmeye niyetim
  10. ragipkaytan

Ynt: Toyota Hilux 2.8 Radyator Su Eksiltme Sorunu radyatörü değiştirirken kapak da değişti. sanırım orjinal bir kapak değil ama yinede basınç tutuyor gibi görünüyor. bugün yeni bir kapak alıp takip edeceğim. birde kapağın basınç oranı 0,9 bar. bir usta 1,1 barlık bir kapak alıp denememi önerdi...
  11. ragipkaytan

Selamlar; 91 model 2.8 toyota hilux arac sahibiyim. bir sorunum icin yardima ihtiyacim var. radyator yedek su deposuna su basiyor ve geri almiyor. her kullanimda su basip geri almadigi icin radyator su eksiltiyor. radyator yeni degisti. eski radyatorumde ayni sorunu yaptigi ve su kacaklari...
  12. ragipkaytan

TOYOTA 1994 ÇİFTKABİN ARAZİ TAŞITI İHALESİ MUĞLA MİLLİ EMLAKSATIYOR

Ynt: TOYOTA 1994 ÇİFTKABİN ARAZİ TAŞITI İHALESİ MUĞLA MİLLİ EMLAKSATIYOR Araçlar 4600 motor benzinli 6 silindir landcuriser. hilüx yok. kullanan şöför arkadaşlardan bilgi aldım. hepsi çalışır durumda ve temiz. (miş) sadece bir tanesinin koltukları sökülü. ikitanesinin üzerinde port bağaj varmış.
  13. ragipkaytan

Aranıyor - Toyota 2.8 - Hilux

Ynt: Aranıyor - Toyota 2.8 - Hilux bana daha çok pickup tarzı bir araç lazım. ben avda ve bağ-bahçeye giderken malzeme koymak amaçlı kullanacağım. yani açık bir kasası olması şart. avda da köpeklerimiz olduğundan onları kasaya koymak istiyorum. aracın içinde olmuyor. nasipse yarın Bolu ya...
  14. ragipkaytan

Ynt: Aranıyor - Toyota 2.8 - Hilux orası ile görüştüm ama ellerinde sadece hurda belgeli yedek parça niyetine araçlar var. nasipte neyse "o" nasılsa sizlerin sayesinde düzgün bişeyler bulurum. ilginiz için teşekkür ederim. bu arada kullanan arkadaşlar yakıt konusunda ve alırken dikkat edilmesi...
  15. ragipkaytan

neden 2.8; 2.4 e göre daha güçlü, daha seri. motor büyük olmasına rağmen daha az yakıyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri