Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 93 model tek kapı karbüratörlü vitaraya lpg taktırtmak
eheheh tesekkurler :9 bu dediginiz olaylara girişssem iyi olacak..
bir arkadasimda lpg ye gectikten sonra tekrar gidip muayneye girmen gerekiyor dedi boyle bir durum var mı?
merhabalar.. aracimdan yakıtından memnundum.. taaki harclıgımın tamamını benzine yatırdıgımı anlayana kadar..
bunun sonucunda araba otoparkın vazgecilmez bir süsü gibi yatmaya basladıgından bir tatile gitmek istedigimde yanıma benzin parasına katılacak 3 kişi daha bulmaya çalışmaktan.. bıktım...
Ynt: 93 vitara icin tampon ariyorum..
tamam cok tesekkurler..
fiyatıyla alakalı falan bilgi almak icin sizi yarin ararim..
hatta varsa bir tanede arka tampon almak isteyebilirim.. eski araba tamponlara bir bakim hos olabilir..
herkese selamlar..
gecen hafta okula giderken teraziderede bir anda yolda kaymaya başladim arabayi toparlayamadim
bariyere carparak durdum..
kaskom olmadigi icin servise gidemiyorum
temiz ve cok pahali olmamak kaydiyla
on tarafa panjur ve tampon ariyorum..
bir yere yonlendirme sansi olan...
Ynt: 93 Tek Kapı Yağ Eksiltme Sorunu ve Bir Kaç Modifikasyon
şimdi muhtemelen sizin kadar anlamadigim için anlatma seklım biraz komık kacacak size ama soyle ozetlıyeyım
bu normal olarak ıcını yaglasın dıye
benzın pompasının ıcıne yag gıdıyor ya normal sartlarda motorun dıger bolumlerı gıbı...
evet sorun kece yada contadn degil
mars motorundanmıs
ben gaza bastıkcada oradan yagı cekıyormus
bunu ogrendık hallolduu :D
sorun 250 lıra orjınalı taıwan malı olanı 100 cın malıda 70
super uyanık oldugum ıcın 70 lıralıktan aldım...
benım cam dugmesını bırkalayan bır arkadasım sagolsun son hali dugme basılmayacak haldeydi... klasik benim elimden her is gelir diyen ulkem mantigi :D
hmm yag eksiltmeyle alakalı evet bir ay kadar once bodrum cesme yaptim geldim... uzun yol sonrasi yapıyorsa sanirim bunu sayabiliriz...
dugmelere gelince malesef bir yer yabanci dugme takıyorum dıyerek sahin cam dugmesi takmis...
merhabalar
evvelki sene aldigim aracimi aldigim zaman yag yaktigi icin motorunu elden gecirtip tabiri caizse sıfırlatarak kullanmaya başladim
bu sene arabanın yag eksilttigini farkettim uzun yola cikmadan once
oncelıkle sılındır kapak contasidir diyerek onu degistirttim
ama sorunumuz hala...
Ynt: 1.6 jlx ile glx farkı
sanırım bir yanlıslık yapılmış
93 model yada 94 modelden itibaren 5 kapılılar enejksiyonlu motordur ama mesela 93 model tek kapı
karburatorludur...
ben karburatorlu kullanıyorum 93 model tek kapı..
ogrencıyım okula gıtmek ıcın gunde yaklasık 45 km kadar yol...
Ynt: samurai hakkında fikirler
oturdugunuz yere baglı olarak havaların sıcaklık sogukluk durumuna gore tenteli bir aracla hardtop bir arac arasında karar vermek
maddı durumunuza ve kullanımınıza baglı olarak 1300 motorla 1600 motorun yakıt tuketımı arasında karar vermek..
konforu nispeten daha...
Ynt: Suzuki vitara 1,6 jlx 93 model lütfen yardım
93 model için o fiyat makul ama birazda yuksek artık pazarlıkla bir 10000 e falan cekerseniz dahada iyi olur ama insanlar 90 model tentelilerine o fiyatları soylerken otomatik vitesli bir arac için normal..
gonlunuzce olsun
benımkıde 93...
Ynt: yükseltmek istiyorum acemiye yardım..
avrupa yakasını pek bilmedigim için anadolu yakasında onerebılecegınız bir yer var mı
? birde işlem ne kadar suruyor
bu parcalar hazırda bulunabiliyor mu?
bide get takıldıktan sonra
rot balans
flans
viraj denge cubugu falan bunlara yapılması...