rasimpeh kullanıcısının son içeriği

1. R

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

bende de bir adet actyon sport 4x4 var. kullanıcılar listesine ekleyebilirsiniz.
  2. R

SsangYong Vergilendirme

Ynt: SsangYong Vergilendirme Araçlarımızın yeni kasko değerlerinden haberiniz varmı? Bende 2009 4x4 6AT var. kasko değeri 39750 gözüküyor doğrumudur.
  3. R

ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI????

Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI???? bu özellikle otomatik ise kısmı beni meraklandırdı. benim araç otomatik.
  4. R

Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI???? kesinlikle katılıyorum. hatta bildiğim kadarı ile 70 km yi geçmemek gerekiyor. zaten 4x4 moduna geçtiysen hava şartları yol şartları bozulmuş demektir. ben istanbulda otoban giriş ve çıkış virajlarına 70-80 ile giriyorum tek bir savurma...
  5. R

Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI???? 4x4 moduna aldığınız zaman yol tutuşu aşırı derecede artıyor. tabii doğru orantılı olarak yakıtıda :)
  6. R

Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında Öncelikle geçmiş olsun. Kaza tam ters noktadan ters bir araca çarpma olmuş. Aracların en hassa yerlerinde birisidir. Bende Honda Crv vardı daha önce kamyon park halinde iken ayaklığı sadece çamurluğa sürttü bundan farksız bir görüntüydü.
  7. R

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin Nette fazla bulunamadım. Konuyu açtık ilgisiz davrandık kusura bakmayın. Bu ara resimdeki gibi bir kabini kendime yapacak. Son halinin resimlerini eklerim. Biraz zahmetli olacak ama en azından kendi istediğimi yapmış olacak.
  8. R

ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU

Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU Ünal Abinin dediklerine tamamen katılıyorum. motor ömrü için tavsiye edilmez. Hatta aracınız otomatik vites se o kısımda bile uyum sorunu çıkartır. Ben daha önce 76 model tam otomatik klasik mercedesime (2500 motor) 3000cc motor koydum. Sonuc aracım 100...
  9. R

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Arkadaşlar yollarda sıtandart kabinlerin dışında kabinler görüyorum. Camlılarda 2 parca cam olanlar. Rexton un arkasına benzeyen kabinler vs... Bilgisi olan varmı.
  10. R

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) benide yazın 1 Cenk Sarıkaya 2 Orhan Bıyıklı 3 Berk Gemicioğlu 4 Sina Ataman 5 Selahattin Doğan 6 Kazım Doğan 7 Birol Özdal 8 Ünal Çelik 9 Şenol Ablak 10 Ümit YILDIZ 11 Cenk Coşkun 12 Seyhan Karaca 13 Kürşat...
  11. R

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi

Ynt: Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi bende bugünlerde bir v8 sahibi olacağım inş. aldığım araca motor rektefiyesi yapıp sıkıntısız binmek istiyorum. acaba sizin motor elden geçme işi ne kadara mal oldu. 1997 model 3,9 v8 olacak inş. yedek parçaları nerede bulabilirim. şimdiden teşekkür ederim.
  12. R

disco 1 3,9 mu 4,6 mı

Ynt: disco 1 3,9 mu 4,6 mı kullanan abilerimden yorumlarını bekliyorum.
  13. R

disco 1 3,9 mu 4,6 mı

Ynt: disco 1 3,9 mu 4,6 mı lpg de km de 62,5 kuruş yaktı. araştırdığım kadarı ile 35 kuruş diyorlardı. nerdeyse 2 katı. düz mantıkda okuduğum her rakamı iki ile katladğımda sıkıntı büyük oluyor.
  14. R

disco 1 3,9 mu 4,6 mı

Ynt: disco 1 3,9 mu 4,6 mı araca bindim. sürdüm. hastası oldum. ama 80km de 50 tl yakınca biraz ürktüm.
  15. R

disco 1 3,9 mu 4,6 mı

Ynt: disco 1 3,9 mu 4,6 mı aman kızışmasın ortalık :-)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri