Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?
ALDIĞIM GÜNEŞ PİLİ 135wp, EBATLARI 65 cm X 145 cm (1M2) BELKİ ÖLÇÜLERDE ÇOK UFAK BİR İKİ DEĞİŞİKLİK OLABİLİR. AMA VERDİĞİM ÖLÇÜLERE ÇOK YAKINDIR (TAM HATIRLAMIYORUM). SON ALDIĞIM PANELİ 920TL (KDV DAHİL)
ARKADAŞLAR GÜNEŞ PİLLERİ İÇİN UYGUN FİYAT ARAYANLAR BİRDE (www.ezinc.com.tr ) BAYİLERİNE SORSUNLAR DERİM. KYCERA GÜNEŞ PİLLERİNİN TÜRKİYE SATICISILAR. PİYASAYA GÖRE ÇOK DAHA UCUZ VE KARGO ÜCRETİDE ÖDEMEDEN TEMİN EDEBİLİRLER. (BEN...
syn teksavaşçı;
ilginiz için teşekkürler. bu sistemi sabit bir yerde kullanılacağı doğrudur. Kullanılacak yerin çevresi ağaçlık olmasından dolayı rüzgar gücü yaz-kış çok düşük seyiyededir. O yüzden güneş pili tercih edilmiştir...
Ynt: Ölüme Meydan Okumak Bu Olsa Gerek..
Ne kadar iyi kullanıcı olursa olsun, risk seviyesi çok yüksek. sonuçta 2 teker üzerinde gidiyor ve zeminde küçük taş parçacıkları ile dolu.
Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı
Malesef çok kişi (güvenli sürüş) takip meselesi denen konuyu unutup, öndeki aracın çekim kuvvetinden (rüzgar türbülansı) yararlanarak araç kullanıyor, sollamalarda araçların arkalarına çok yaklaşılıyor. Halbuki ne kadar tehlikeli olduğunu çok kişide...
Özürdilerim yanlış anlaşıldım sanırım. Ben site içindeki arkadaşlardan bahsetmemiştim (bahsettim kişilerden biri iş arkadaşım, diğeri bahçe komşumdu.) TEKRAR ÖZÜR DİLERİM TÜM ARKADAŞLARDAN.
abi sorma yaaa. her kafadan bir ses çıkıyor bende ne yapacağımı bilemez hale geldim. yardımcı olursanız bu işten bi çıkayım.
Syn inverterci arkadaşım, elimdeki şarj regülatörü 40A olduğu için max 5 panel bağlayabiliyorum. 1akü+1 panel şeklinde ilave edememekteyim. Ama sistemi 24V olarak kurarsam aynı şarj regülatörüne 10 panele kadar ilave etme imkanım...